Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jó telet, sikeres szezont zártunk 2017-ben

2017.04.10. sielok.hu

A tavalyi évekhez hasonlóan ismét egy szép szezont zártunk, az előző télhez hasonló nézettségi számokkal. Mindössze 1% volt a különbség a teljes szezonra vonatkozó látogatásszámban, a tavalyi szezon javára. Az idei rekordot 2017. január 13-án értük el napi 45.787 látogatás számmal.
Fotó: Falmann Nikolett
Fotó: Falmann Nikolett
A napi látogatások száma az téli hónapokban átlagosan 20-30 ezer között mozgott. A 2016/17-os téli szezonban összesen több mint 3.768.000 látogatást és 21,6 millió oldalletöltést értünk el. Az egyedi látogatók száma 1,4 millió volt szeptembertől március végéig. 64%-uk visszatérő olvasónk, ami azt mutatja, hogy a Síelők.hu stabil, elkötelezett látogatói bázissal rendelkezik. Ezt alátámasztja, hogy a hírlevél-feliratkozóink és facebook-rajongóink száma is jelentősen nőtt a szezon ideje alatt.

Hirdetőink számára igény esetén részletes analitikát küldünk, nézettségi adataink publikusak a webaudit oldalán. Részletes látogatottsági adatokhoz, médiaajánlatunkhoz kattints ide! » Látogatottságunkat mérik: Google Analytics, Medián-webAUDIT, Adverticum, Gemius

Részletes látogatottsági adatok»
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.