Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Különleges Sífutó Diákolimpia lesz a Normafán

2024.04.10. sielok.hu

Április 24-én és 25-én rendezi meg a Magyar Sí Szövetség a 2023/2024. évi Sífutó Diákolimpiát, melyet ebben a tanévben sírollerrel bonyolítanak le a korábbi hónapokban tapasztalt kedvezőtlen időjárási körülmények miatt.
Nyílt síroller verseny eredményhirdetése 2022-ben. A kép a szezonnyitó családi sínapon készült a Normafánál. Fotó: sielok.hu
Nyílt síroller verseny eredményhirdetése 2022-ben. A kép a szezonnyitó családi sínapon készült a Normafánál. Fotó: sielok.hu
A Sífutás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdette meg 2024 februárjában. Akkor azonban nem voltak alkalmasak a hóviszonyok hazánkban az esemény megrendezésére, emiatt döntöttek a szervezők úgy, hogy ebben az új formában - síroller - bonyolítják le a versenyt.

A versenynek a Normafa Park ad otthont. Hat korcsoportban 2004 - 2015 vagy később született gyerekek állnak majd rajthoz távolsági (1, 2 és 2,5 km), illetve sprint (500 m) versenyen.
A 2024-es Sífutás Diákolimpia versenykiírása itt elérhető!
Érdekesség: 2020 februárjában a Mátraszentistváni Síparkban az esti órákban rendeztek villanyfényes Sífutó Diákolimpiát. A képeket alább lehet megnézni:
Kép: Mátraszentistván Sípark
Kép: Mátraszentistván Sípark
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.