Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Atomic újdonságok a női léceken

2011.10.26.

Atomic újdonságok a női léceken Ebben az évben is a női modellek osztályozása a férfi síléceknél alkalmazott szempontok alapján történt. A női palettánál is alkalmazták a két új fejlesztést. A hölgyeknek szánt pályasík tetejét erősíti a Doubledeck technológia és az All montain léceknél pedig besegít az élvezetes siklásba a Rocker technológia.
D2 Doubledeck: Két, egymáson szabadon mozgó felszín alkot egy egyedi sílécet. A felső "Control Deck" közvetíti a síző által közölt erőket, terhelést az "alapsínek", ami biztosítja az optimális éltartást. Nagy sebességnél is könnyed vele a karcolt ívképzés, a keletkező rezgéseket hatékonyan elnyeli.

Rocker: Idén is a pályán kívüli használatra tervezett léceknél jelenik meg. Jellegzetesen hajlított formája segít a kezeletlen területeken, de megállja a helyét a pályán is!

Sílécek kezelt pályára

A síléc flex-indexe, alkalmazkodik minden szituációhoz: alacsony sebességnél kezelhető, hajlékony. Ahogy nő a sebesség, ill. az erőközlés, egyre dinamikusabban reagál, keményedik, merevedik a síléc. Ez a tulajdonság az innovatív Doubledeck technológiának köszönhető. A könnyű Densolit mag és a karcsú geometria segítik a karcolt ívek húzását, a könnyed élezést. A Cloud D2 75 ideális sportos hölgyeknek, akik maximális teljesítményt várnak el egy síléctől, az egész nap folyamán.

Tökéletes flex-index minden helyzetben: alacsony sebességnél kezelhető, hajlékony. Ahogy nő a sebesség, ill. az erőközlés, egyre dinamikusabban reagál, keményedik, merevedik a síléc. Ez a tulajdonság az innovatív Doubledeck technológiának köszönhető. A könnyű Densolit mag és a karcsú geometria segítik a karcolt ívek húzását, a könnyed élezést. A Cloud D2 73 ideális azoknak a hölgyeknek, akik egy könnyed sílécet keresnek, amellyel energiát lehet spórolni.

Ez a síléc ötvözete a tökéletes designnak és az innovatív technológiának, mint pl. a Women Flex Zone: a síléc keménysége fokozatosan nő a csőrtől és saroktól a kötések felé, amelytől fordulékonnyá, harmonikussá válik. A sarok résznél kicsit meg van emelve a súlypont, ami többek között kíméli a gerincet. A sportos flex-index, a Cap váz szerkezet, és az Active Camber profil garantálják a hatékony erőközlést és optimális éltartást. A Cloud 9 ideális azoknak a sportos hölgyeknek, akik könnyed irányíthatóságot, és optimális erőközlést várnak el egy síléctől.

Lenyűgöző síléc, nem csak a designnak, hanem az innovatív technológiának köszönhetően. Hat Women Flex Zone található a lécen: a síléc keménysége fokozatosan nő a csőrtől és saroktól a kötések felé, amelytől fordulékonnyá, harmonikussá válik. A sarok résznél kicsit meg van emelve a súlypont, ami többek között kíméli a gerincet. A határozott flex-index, a Cap váz szerkezet, és az Active Camber profil garantálják a hatékony erőközlést és optimális éltartást. A Cloud 8 ideális azoknak a sportos hölgyeknek, akik szeretik a sebességet és könnyen irányítható sílécet.

Ez a síléc ötvözete a kifinomult designnak és az innovatív technológiának, mint pl. a Women Flex Zone 3+1: a síléc keménysége fokozatosan nő a csőrtől és saroktól a kötések felé, amelytől fordulékonnyá, harmonikussá válik. A sarok résznél kicsit meg van emelve a súlypont, ami többek között kíméli a gerincet. A mérsékelt flex-index, a Cap Fiber váz szerkezet, és az Active Camber profil garantálják a hatékony erőközlést és optimális éltartást. A Cloud 7 ideális azoknak a hölgyeknek, akik egy kis súlyú, agilis sílécet keresnek kezelt pályákra.

Ez a síléc ötvözete a kifinomult designnak és az innovatív technológiának, mint pl. a Women Flex Zone 3+1: a síléc keménysége fokozatosan nő a csőrtől és saroktól a kötések felé, amelytől fordulékonnyá, harmonikussá válik. A sarok résznél kicsit meg van emelve a súlypont, ami többek között kíméli a gerincet. A Cap Fibre szerkezetnek köszönhetően hihetetlenül könnyű. A Cloud 6 ideális azoknak a kezdő hölgyeknek, akik egy könnyen irányítható sílécet keresnek, hogy a sízés minden egyes pillanatát élvezzék.

ALL MOUNTAIN sílécek

AFFINITY széria: Egy sokoldalú síléc: 3+1 Women Flex Zone szerkezet, befolyásolják a felx-indexét, maximalizálják az irányíthatóságát. A V-formának két előnye van: a széles csőr és a 84mm-es kötés alatti szélesség jó felhajtóerőt biztosít, a keskenyebb hátsó rész pedig segíti a könnyed kikormányzást. Az Adaptive Rocker profilnak köszönhetően, jól teljesít szűz hóban, a fektetett oldalfalas faváz szerkezet, pedig hatékonyan elnyeli a rezgéseket. Az Affinity Storm ideális azoknak a sportos hölgyeknek, akik kezelt pályán és pályán kívül is jó felszerelésre vágynak.

Egyaránt alkalmas kezelt pályákra, és pályán kívüli kalandra: a Women Flex Zone szerkezet, befolyásolják a felx-indexét, maximalizálják az irányíthatóságát. A V-formának két előnye van: a széles csőr jó felhajtóerőt biztosít, a keskenyebb hátsó rész pedig segíti a könnyed kikormányzást. Az Adaptive Rocker profilnak köszönhetően, jól teljesít szűz hóban. Az Affinity Pure, ideális azoknak a haladó, sportos hölgyeknek, akik a pályán kívülre is kimerészkednek.

A Women Flex Zone szerkezet befolyásolja a léc flex-indexét, amitől az Affinity Air rendkívül lágy és kezelhető lesz. Az Adaptive Rocker profil és a széles csőr kiváló felhajtóerőt biztosítanak, a keskenyebb hátsó rész pedig segíti a könnyed kikormányzást. Az Affinity Air ideális azoknak a hölgyeknek, akik főleg a kezelt pályákat kedvelik, de néha kimerészkednek a pályán kívülre is.

Ez a twin-tip síléc rendkívül sokoldalú: a 92mm-es szélessége optimális felhajtóerőt biztosít porhóban. Az Adaptive Rocker profil pedig, könnyen kezelhetővé teszi. Szélessége ellenére, precízen irányítható az Elysian. A háromrétegű fektetett oldalfalas szerkezet, minden rezgést elnyel, és védi a lécet a sérülésektől. Az Elysian a tökéletes all-mountain twin-tip síléc a hölgyeknek, bármilyen terepről legyen is szó.

A 87mm-es szélesség és az Adaptive Rocker profil miatt, nagyon jó a felhajtóereje porhóban. A famag és a kétrétegű fektetett oldalfalas szerkezet segíti a rezgéscsillapítást, tompítja az ugrásoknál az érkezést, ugyanakkor közvetíti az erőközlést az élek felé. Kezelt pályán optimális az éltartása, az Adaptive Rocker profil pedig megkönnyíti az ívképzést. A Supreme ideális azoknak a hölgyeknek, akik több tapasztalatot szeretnének szerezni a pályákon és a porhóban egyaránt.

A 100mm-es szélesség és a Powder Rocker profil biztosítják az optimális felhajtóerőt, míg a 2L fektetett oldalfalas szerkezet elnyeli a rezgéseket és tompítja az ugrásoknál az érkezést. De nem csak a porhavat lehet ezzel a léccel élvezni, a kötés alatti hídnak köszönhetően, optimális az éltartása, precízen irányítható kemény havon is. A Century ideális hölgyeknek, akik egy könnyen irányítható porhólécet keresnek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.