Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Kaprunban gyakorolt a Magyar Demo Csapat

2015.06.08. | Frissítve: 2015.06.09. | Szerző: SMSz
Már javában készül az SMSZ az idei Interski Kongresszusra, melyet 2015. szeptember 5-12 között tartanak Argentinában. A delegáció tagjai között ott van az SMSZ Bemutató Csapata, amely 1990 óta négyévente minden világtalálkozón jelen volt show jellegű és szakmai bemutatókkal.
A magyar csapat több éves felkészülés után rendszeresen nagy sikerrel szerepelt az eddigi találkozókon. Már összeállt a 2015-ös kongresszusra utazó küldöttség, a democsapat tagjai pedig együtt készülnek a látványos bemutatóra.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A szezon utolsó közös havas edzését Kaprunban tartotta az SMSZ Demo Csapata május végén. A pünkösdi demó tábor nagyon sikeres volt. A csapat motiváltan és hatékonyan dolgozott együtt Polacskó Daniel, megbízott csapatvezető irányításával. Dani felkészülten és a csapat tagjaival napról napra folyamatosan építkezve vezette le a felkészülés fontos állomását, amellyel a 2014/15-ös szezont zárta a Hungarian Interski Demo Team.
A kapruni gleccser állapota várakozáson felüli volt. Egész nap tudott a csapat gyakorolni, mert a pálya még délután is jól síelhető volt. Mivel kevesen voltak a hegyen, még a ködben is bátran megsíelte a csapat a formációkat. Kialakult 3 formációs gyakorlat végleges koreográfiája, amelyek mindegyikét több meneten át tudták gyakorolni. A kongresszus demó napján egy 10 fős, egy 8 és egy 6 fős formáció lesz a programban.
A GoPro magyarországi képviselőjével történt megállapodás alapján 4 fejkamerával és profi operatőrrel érkeztünk a táborba, aki rengeteg anyagot készített, melyet ő maga meg is vág. Várható, hogy hamarosan készül egy ütős imázsfilm a demo csapatról.
A meneteket kézi videókamerával is rögzítettuk, a felvételeket ebédszünetben és az esti megbeszélésen elemeztünk. Ezzel és a formációknak a teremben lépésekkel történő begyakorlásával, memorizálásával a csapattagok hamar rögzíteni tudták a formációs helyzetek kialakítását és nem volt gond a pályára való átültetéssel sem.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »