Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mit érdemes tudni a műanyag sípályákról?

2015.09.23.

Az utóbbi évek változékony időjárási körülményeit és Magyarország domborzati adottságait figyelembe véve a mesterséges kialakítású sípályák kiváló alternatívát biztosítanak mind a kezdő, mind a haladó sízőknek és snowboardosoknak.
Fotó: Gyűrújbarát Síiskola
Fotó: Gyűrújbarát Síiskola
Műanyag sípályák szinte bármilyen terepen kialakíthatóak, hiszen alapját nem csak földből kialakított domb biztosíthatja, akár álványszerkezet segítségével is létesíthető manapság sípálya. Ennek köszönhetően a fővárosban és országszerte is egyre több ilyen mesterséges pálya, síiskola létesül. Ezen síiskolákban a kezdő oktatástól egészen a szuperhaladó és verseny oktatásig rengeteg különböző szinten folyik az oktatás, szakképzett oktatók segítségével.
Műanyag sípálya a Bókay Kertben
Műanyag sípálya a Bókay Kertben
Egyre több gyár foglalkozik műanyag sípályák fejlesztésével, így a mesterséges pályák is egyre teljesebb sízés és snowboardozás élményt képesek nyújtani. A 4seasons sítechnika Bt. 10 éve foglalkozik, az olasz gyártmányú Neveplast, műanyag sípályaelemek forgalmazásával. A Neveplast műpálya az eddig itthon használtaktól teljesen eltérő kialakítású. Szerkezete homogén, egységes felületet alkot, így siklási tulajdonságai sokkal jobbak a korábbiaknál. A jelenleg Európában kapható műpályák közül ez az egyetlen, amely mind a sízők mind a snowboardosok részére a havon sízés élményét legjobban megközelíti. Sível alig észrevehető a különbség, snowboarddal egy kemény, tömörödött havas pálya érzetét nyújtja.
Műanyag borítású sípálya Újpesten
Műanyag borítású sípálya Újpesten
Anyagának és kialakításának köszönhetően -18-tól +40 fokig használható, így lehetővé válik a pálya egész éves üzemeltetése. Havazásban, esőben és napsütésben is kiválóan használható. További előnye még a pályának, hogy már nem olajjal kell kenni - mint a régi típusúakat -, hanem csupán egy átlátszó, szilikonszerű anyaggal, amely nem hagy foltot a ruhán. Az ilyen műanyag pályán való sízéshez és snowboardozáshoz nem szükséges semmilyen különleges öltözék, a legpraktikusabb az időjárásnak megfelelő, kényelmes sportos ruházat.

Budapest körszerűbb sípályáin, a Pestszentlőrinci és Újpesti 4seasons Síiskolákban, valamint a Pasaréti síiskolában már ezzel a korszerű műanyaggal borított pályákkal találkozhatunk. E síiskolákban az évek során egyre több kitűnő síző nevelkedik, akik a Síszövetség által rendezett versenyeken is szép eredményeket érnek el.

További információk és pontos árak:
Weben: www.siiskola.com
Telefonon: Kőszegi János +36 30/989-4259
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.