Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Fogarasi Síiskola

Fogarasi Síiskola - Csillebérc
Profil:műanyagpálya / sífelvonó / kölcsönző / táborok
Oktat:alpesi sí / snowboard / nordic walking
Vállal:egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek
Szint:kezdő / haladó
Nyelv:magyar / angol / német
Cím:1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21.
Telefon:30/931-0615
Fogarasi Síiskola - Csillebérc
Fogarasi Síiskola - Óbuda
Profil:műanyagpálya / sífelvonó / kölcsönző / táborok
Oktató:Fogarasi Orsolya
Oktat:alpesi sí / snowboard / nordic walking
Vállal:egyéni / csoportos / gyerek
Szint:kezdő / haladó
Nyelv:magyar / angol / német
Cím:1037 Budapest, Farkastorki út 23.
Telefon:30/931-0615 - Fogarasi Orsolya
Fogarasi Síiskola - Óbuda
A Fogarasi Síiskola 1994 óta működik Óbudán, a Farkastorki út 23 szám alatt. 2004-ben a XII. kerület, Konkoly Thege Miklós út 21. szám alatt található új helyszínnel bővülve immár Budapest két pontján várja a síelni vágyókat. Teljes körű szolgáltatást nyújt, a síoktatás mellett síkölcsönző és szerviz is működik a helyszínen.

Az oktatás októbertől áprilisig tart. 3,5 -4 éves kortól foglalkozunk gyerekekkel. A hóhiányos időszakokban ősszel és tavasszal hatalmas ősparkban kialakított (kivilágított) műanyag pályák állnak a síelők rendelkezésére. Amikor leesik a hó, a felvonókkal felszerelt, gyönyörű természeti környezetben az ,,igazi" síelés élményét nyújtja az iskola. Szezononként több alkalommal külföldön, Európa síparadicsomaiban folytatódik az oktatás. A külföldi oktatás kedvelt, immár hagyományos családi program, hiszen amíg a szülők síelnek vagy pihennek, az iskola oktatói reggeltől délutánig foglalkoznak a gyermekekkel. Egyre népszerűbb az iskolában a felnőtt síoktatás. Sohasem késő elkezdeni a felnőtteknek kidolgozott speciális programot.

Az egyéni szempontok figyelembevételével, egyrészt csoportos tanfolyamokon tanulhatnak a síelni vágyók, másrészt pedig úgynevezett magánórákon, amelyeken egy-két főtől kezdve akár családok, kisebb csoportok vehetnek részt a számukra megfelelő időpontokban. A síiskola tanulói számíthatnak arra, hogy a legkorszerűbb, nemzetközileg elismert módszerekkel sajátíthatják el a biztonságos, jó sítechnikát. Amellett az őszi-téli időszakban is rendszeresen sportolhatnak a természetben friss, jó levegőn, erősíthetik egészségüket, kondíciójukat. A síiskolában a tanulás és sportolás mindig jókedvű, kellemes, szórakoztató társasági program is egyben. A házi versenyek hangulatát fokozza a tábortűz, amelyen ízletes bográcsgulyás készül. Mindig emlékezetesek a sí-farsangok, és ellátogat az iskolába a síelős Mikulás is. A síiskolához tartozók közös igénye, hogy nyári programokat is szervezzünk. A nyári sporttáborokban tenisz-, úszás-, nyelvoktatás folyik. Keresettek a Fertő-tó körüli és a Bécs-Passau útvonalon szerezett biciklitúrák, valamint a Velencei-tavon rendezett vízitúrák.

MIÉRT JÓ A GYEREKNEK, HOGY SÍELNI TANUL?

A három és fél-négy éves gyerekek számára olyan sportág kiválasztása célszerű, amely az egész testet megmozgatja. A sízés olyan szimmetrikus mozgás, amely az agy jobb és bal féltekéjét egyformán működteti, ezáltal növeli a gyerek koncentrációs készségét, amit későbbi fejlődése során kamatoztathat.
3-4 éves korban azért ajánljuk a kiscsoportos oktatást, mert a csoport közösségformáló és húzóereje segíti a gyerekek tanulását. A gyerekek egészséges fejlődéséhez az egész testre ható ügyességfejlesztő gyakorlatok alkalmazása a legnagyobb értékű. Ezek a gyakorlatok nem csupán testi, hanem szellemi fejlődésükre is igen jó hatással vannak. A félénk, bizonytalan gyerekeknek biztonságot adnak, a nyugtalan rendezetlen mozgású gyerekeket célszerű, harmonikus mozgáshoz szoktatják. Kedvezőtlen-időszakban is állandó szabadtéri elfoglaltságot biztosít.

A síelés rendkívül jó időtöltés az egész család számára. Síoktatást nem csak műanyagpályán, hanem külföldön is folytatunk, amelyek rendkívül jó családi programok.

Tanítványaink számára síversenyeket is szervezünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a játékos formában való tanulásra, hiszen a gyerekek világa elképzelhetetlen játék nélkül, ez az elsődleges tevékenységük és rendkívüli igényként jelentkezik. Megtanítjuk a gyerekeknek a sílift használatát, kialakítunk a gyerekben egy olyan magatartást a sípályán, amely ismerete a biztonságos sízéshez nélkülözhetetlen. A csoportok szállítását is segítünk megszervezni.

Ha a gyereknek még nincs felszerelése, síkölcsönzőnkben, amelyet a síiskola területén üzemeltetünk, kedvezményes áron juthat hozzá sífelszereléséhez. Sífelszerelés vásárlásában is tudunk segíteni

Idegen nyelven beszélő óvodások/iskolások számára angol nyelvű oktatás kérhető, több évig angol nyelvterületen tanult oktatónktól.

Bővebb infó: https://fogarasisiiskola.hu/
Kapcsolódó oktatók:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »