Menü ≡

Eplényben rendezték idén a Fundango Snowboard OB-t

Fundango Snowboard OB – tökéletes idő, sok induló, maximális biztonság

2021.02.15. | Szerző: MSBSZ
A 2021. február 13-14-i hétvégén, lezárt pályán, díjátadó nélkül rendezték meg a Fundango Snowboard Szlalom (SX) bajnokságot Eplényben.
Az elmúlt napok időjárása megadta az alapot, hogy tökéletes pályán versenyezhessen a hazai snowboard élmezőnye. A Kreischberg korai szezonzárása és a korlátozások miatt véglegessé vált, hogy a szokásos szezonzáró muraui versenyek elmaradnak, így a Magyar Snowboard Szövetség is azon volt, hogy itthon adjon minél több lehetőséget – még ha kompromisszumok árán is - a versenyzőknek a megmérettetésre.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A zárt körben, szövetségi csatornákon meghirdetett zártkörű versenyen végül több mint félszáz induló állt rajthoz a körültekintő módon megrendezett országos bajnokságon, ahol ezúttal a szlalom versenyszámot egy pályán, session formában bonyolították le. Ez azt jelentette, hogy mindenkinek 4 mért futamra volt lehetősége, amelyből a két legjobb számított az összesítésben. Örömteli volt látni, hogy a népes junior mezőnyön túl a felnőtt versenyzők is szép számban felvonultak, bár a sokszoros bajnok Pátkai Marcellt nem tudták megszorítani. A muraui OB és kupafutamok elmaradása után a Fundango lett az eplényi verseny fő támogatója, hiszen a márka fontosnak érezte, hogy a nehéz szezon során is életben maradjon a snowboard versenysport.
Folytatás a héten a mátraszentistváni Freestyle és PGS OB-n illetve remélhetőleg egy felszabadult, hagyományosnak mondható 2021/22-es szezonban.
A snowboard szlalom (SX) OB részletes eredményei megtalálhatóak a szövetség honlapján.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »