Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Aktív utazások itthon és külföldön

2020.06.23. | Szerző: Szabó Roland - Rolitúra
2020 a változás éve lett a turizmusban. Felértékelődtek az élmények, amit a kényszerűen otthon töltött napok - hetek alatt elő lehetett venni, és egyre nagyobb lett a vágy újra a szabadságra!
Végre a nyár meghozta a várva várt szabadságot és újra meg lehet kóstolni egy olasz kávét vagy pizzát, a francia borokat és sajtokat, a görög gyrost és salátákat, de bulizhatunk és nyaralhatunk Montenegróban vagy csobbanhatunk az Adriában, de az Alpok és a Kárpátok bércei is túrázni vagy ferrátázni hívnak, és ez mind-mind újra a miénk!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Fedezd fel Európa és Magyarország milliónyi kincseiből néhányat, még az idei nyáron, ráadásul pénztárcabarát árakon a Rolitúrával!
Belföldön, sok új vízi, kerékpár és gyalogos túra között válogathatsz és akár Szép kártyás fizetéssel is jelentkezhetsz!
Külföldi utazások esetén, 1-2-3-4 napos tengerparti csobbanások vagy 9-12 napos nyaralások, esetleg 1-6 napos gyalogtúrák között válogathatsz, pénztárcabarát árakon.
A legbiztonságosabb nyaralós programokat tudjuk ajánlani mindenkinek, teljes tömegturizmus nélkül! Saját busszal, csak a saját utasaink utaznak olyan szállásokra, ahol csak mi magyarok lakunk. A fakultatív programoknál is saját busszal és a saját egyedi programjainkra megyünk, "idegenek" nélkül. Ráadásként még szervezünk tranzitszállásos nyaralásokat is, hogy ne kellejen egybe 20-24 órát utazni! Egyedi lehetőség továbbá, hogy 9 vagy 10 éjszakás hosszabb nyaralós programokat is kínálunk.
Ne ülj otthon, gyere velünk, Te is! (x)
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »