Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Planai-on van Stájerország legmagasabban fekvő játszótere

2022.05.05. 2023.07.04. sielok.hu | frissítve: 2023.07.04.

A Schladming-Dachstein Sommercard (nyári kártya) tulajdonosai naponta egy alkalommal ingyenesen használhatják a régió valamelyik felvonóját egy hegy- és völgymenetre. A régióban megszálló vendégek nyolc különböző hegy közül választhatnak, amelyek mindegyike tele van élményelemekkel.
Hopsiland - hatalmas játszótér várja a családokat a Planai-on | Fotó: René Eduard Perhab
Hopsiland - hatalmas játszótér várja a családokat a Planai-on | Fotó: René Eduard Perhab
A Schladmingból induló 10 személyes nagykabinos felvonó nyáron is üzemel és szállítja a kirándulókat Planaira. A hegyen egy hatalmas játszótér várja a családokat: a Hopsiland, melynek kabalafigurája a Hopsi nevű nyuszi.
Hopsiweg: 45 perces sétával bejárható a terület, de érdemes minden játéknál elidőzni
Hopsiweg: 45 perces sétával bejárható a terület, de érdemes minden játéknál elidőzni
Közvetlenül a Planai felvonó hegyállomásánál kezdődik és ér véget a körülbelül 1,5 kilométer hosszú, babakocsival is járható körtúra. A családi túraút mentén hinták, csúszdák és mászókák, egy háromrészes golyópálya, valamint egy önálló „vízi világ” található tavacskával és csatornákkal.

A Hopsiland közepén található a Bike Area, ahol a gyerekek gyakorolhatják az első hegyikerékpáros kanyarokat – a kerékpárkölcsönzés természetesen megoldott a helyszínen. Az elmúlt két évben több játék is megújult, 2022 nyarán pedig a Hopsiland további attrakciókkal bővül, például az Északi-sark kalandállomással.
Hopsiland: Stájerország legmagasabban fekvő játszótere
További infók és képek: planai.at
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon 1100 méteren, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Reggeli kérhető, kisállat hozható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.