Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A Planai-on van Stájerország legmagasabban fekvő játszótere

2022.05.05. | Szerző: sielok.hu
A Schladming-Dachstein Sommercard (nyári kártya) tulajdonosai naponta egy alkalommal ingyenesen használhatják a régió valamelyik felvonóját egy hegy- és völgymenetre. A régióban megszálló vendégek nyolc különböző hegy közül választhatnak, amelyek mindegyike tele van élményelemekkel.
Hopsiland - hatalmas játszótér várja a családokat a Planai-on | Fotó: René Eduard Perhab
A Schladmingból induló 10 személyes nagykabinos felvonó nyáron is üzemel és szállítja a kirándulókat Planaira. A hegyen egy hatalmas játszótér várja a családokat: a Hopsiland, melynek kabalafigurája a Hopsi nevű nyuszi.
Hopsiweg: 45 perces sétával bejárható a terület, de érdemes minden játéknál elidőzni
Közvetlenül a Planai felvonó hegyállomásánál kezdődik és ér véget a körülbelül 1,5 kilométer hosszú, babakocsival is járható körtúra. A családi túraút mentén hinták, csúszdák és mászókák, egy háromrészes golyópálya, valamint egy önálló „vízi világ” található tavacskával és csatornákkal.

A Hopsiland közepén található a Bike Area, ahol a gyerekek gyakorolhatják az első hegyikerékpáros kanyarokat – a kerékpárkölcsönzés természetesen megoldott a helyszínen. Az elmúlt két évben több játék is megújult, 2022 nyarán pedig a Hopsiland további attrakciókkal bővül, például az Északi-sark kalandállomással.
Hopsiland: Stájerország legmagasabban fekvő játszótere
További infók és képek: planai.at
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó nyári kártyák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »