Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Planai-on van Stájerország legmagasabban fekvő játszótere

2022.05.05. 2023.07.04. sielok.hu | frissítve: 2023.07.04.

A Schladming-Dachstein Sommercard (nyári kártya) tulajdonosai naponta egy alkalommal ingyenesen használhatják a régió valamelyik felvonóját egy hegy- és völgymenetre. A régióban megszálló vendégek nyolc különböző hegy közül választhatnak, amelyek mindegyike tele van élményelemekkel.
Hopsiland - hatalmas játszótér várja a családokat a Planai-on | Fotó: René Eduard Perhab
Hopsiland - hatalmas játszótér várja a családokat a Planai-on | Fotó: René Eduard Perhab
A Schladmingból induló 10 személyes nagykabinos felvonó nyáron is üzemel és szállítja a kirándulókat Planaira. A hegyen egy hatalmas játszótér várja a családokat: a Hopsiland, melynek kabalafigurája a Hopsi nevű nyuszi.
Hopsiweg: 45 perces sétával bejárható a terület, de érdemes minden játéknál elidőzni
Hopsiweg: 45 perces sétával bejárható a terület, de érdemes minden játéknál elidőzni
Közvetlenül a Planai felvonó hegyállomásánál kezdődik és ér véget a körülbelül 1,5 kilométer hosszú, babakocsival is járható körtúra. A családi túraút mentén hinták, csúszdák és mászókák, egy háromrészes golyópálya, valamint egy önálló „vízi világ” található tavacskával és csatornákkal.

A Hopsiland közepén található a Bike Area, ahol a gyerekek gyakorolhatják az első hegyikerékpáros kanyarokat – a kerékpárkölcsönzés természetesen megoldott a helyszínen. Az elmúlt két évben több játék is megújult, 2022 nyarán pedig a Hopsiland további attrakciókkal bővül, például az Északi-sark kalandállomással.
Hopsiland: Stájerország legmagasabban fekvő játszótere
További infók és képek: planai.at
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
TUI BLUE Schladming csillagcsillagcsillag
A schladmingi régió első "felnőttszállodája" karnyújtásnyira található a Planaira vezető kabinos lift alsó állomásától. Az épület tetején egy szauna található, páratlan kilátással a környékbeli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.