Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Világbajnok tél Jasnán

2024.01.05. (x) szponzorált cikk

Jasná – a legnépszerűbb szlovák hegyi üdülőhelyen nem csupán síelni lehet, hanem rengeteg egyéb program közül is lehet választhatunk. Az idei téli szezon a világszínvonalú eseményekről fog szólni.
Kép: Marek Hajkovsky
Kép: Marek Hajkovsky
A legnagyobb szlovák síüdülőhely, Jasná idén télen két világeseménynek is otthont ad, először 2024. január 20-21-én a női sílesiklás világkupának. “A teltházas AUDI FIS SÍ VILÁGKUPA JASNÁ eseményen a női síelés elitjének elképesztő versenyét láthatjuk, emellett különböző programok, koncertek és a legjobb versenyzőket felvonultató két nyilvános bib draw is vár ránk. A 2024. március 21-24-ig tartó Freeride World Tour Challenger a második jelentős verseny, amit Jasnában tekinthetünk meg. "Ez a látványos freeride show Jasná hibátlan terepein kerül megrendezésre, amely rengeteg adrenalint és kiváló sportteljesítményt nyújt a nézőknek és a versenyzőknek egyaránt” – mondta el Jiří Trumpeš, Jasná üdülőhely ügyvezetője igazgatója.
Freeride Jasná síterepén | Fotó: Marek Hajkovsky
Freeride Jasná síterepén | Fotó: Marek Hajkovsky

SÍPARADICSOM

Lesiklás, snowboard, freeride, sífutás, sítúra. Megszámlálhatatlan élmény vár mindenkire Jasnában – a pályák az összes nehézségi szintet lefedik a könnyű kéktől egészen a kihívást jelentő feketéig. A Chopok északi és déli részén 51,2 kilométernyi napsütötte sípálya található, míg a sífutók Zadné Vody térségében 5 kilométeres kijelölt pályát használhatnak. Ezen felül komplex szolgáltatásokat, síelés utáni lehetőségeket, gasztronómiai élményeket kínálnak a hegycsúcsokon vagy a hegy lábánál. A hegyek varázsát megélhetjük az egyedi „Ízletes Chopok” eseményen.

A síelés utáni szórakozást kedvelők választhatnak a Ratrak színpadon fellépő népszerű DJ-k és esti koncertek, valamint a Happy End klub bulijai között. A kezdőknek szóló különleges Maxiland oktató arénáit elsősorban a kisgyerekes családok keresik fel. A biztonságos komplexumok ideálisak a gyerekek számára, akik szórakozva szeretnének megtanulni síelni.
Ebédidő Jasnán | Fotó: Marek Hajkovsky
Ebédidő Jasnán | Fotó: Marek Hajkovsky

TÉLI ÚJDONSÁGOK

Az idei szezon főbb újdonságai közé tartozik a hóágyú rendszer fejlesztése, új hóágyúk a "Slalomák" pályákon, a "Brhliská" sílift újranyitása, az "1D Pretekárska Chopok Západ" pálya megnyitása. A jasnái sípályákba történt beruházások eredményeként vadonatúj Prinoth Leitwolf és Kassbohrer PistenBully 600 Polar gépekkel gazdagodott a flotta.
Ratrakolt pálya | Fotó: Marek Hajkovski
Ratrakolt pálya | Fotó: Marek Hajkovski

SÍPÁLYÁK NAPKÖZBEN, VÍZIPARKOK ESTE – MINDEN A SZOBA ÁRÁBAN

A 2023/24-es téli szezon kivételes meglepetéssel készül a Jasnába látogatók számára, ha a TMR hoteljeiben szállnak meg. Az ár tartalmazza a síbérleteket, a felvonójegyeket, illetve a Tatralandia és Bešeňová vízi parkba szóló belépőket. Ez azt jelenti, hogy a hotel vendégei nemcsak a sípályákon élhetnek át téli kalandokat, de pihenhetnek is a fürdők medencéiben, fantasztikus szaunaszeánszokat élhetnek át a világ legjobb szaunamestereivel. Mindenképpen ki kell próbálni a téli élményeket a Liptov régióban!
Pályaszállások Chopokon | Fotó: Marek Hajkovsky
Pályaszállások Chopokon | Fotó: Marek Hajkovsky

JASNÁ – A TÉLI KALANDOK KÖZELEBB VANNAK, MINT HINNÉD

Szlovákiába könnyen el lehet jutni vonattal, busszal vagy autóval. Budapestről autóval mindössze négy óra alatt elérhető az Alacsony-Tátra. Találkozunk Jasná sípályáin!
További információk a síterepről: www.jasna.sk - magyar nyelvű oldal!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.