Dedinky - Mlynky Szlovákia

Síterep adatok
Magasság
851 - 1072 m
Szintkülönbség
221 m
Sípályák hossza
6,1 km
Liftek száma
7
7
2,1 km
2,5 km
1,5 km
Budapest: 259 km, 3 óra 35 perc Útvonalterv

Dedinky - Mlynky - kapcsolódó információk

Dedinky - Mlynky - fotók a síterepről
Nézd meg a képeket Töltsd fel te is képeidet!
A síterep bemutatása
Kelet-Szlovákiában a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park területén található ez a két síterep. Dedinky falucska a róla elnevezett Dedinky-tó partján fekszik.

Biele Vody síterep: A hegy tetejéről jelzéssel ellátott sípálya nem vezet le, elegendő hó esetén viszont kellő sítudással le lehet csúszni a lift alatt. Mind Dedinky (Imrikfalva), mindpedig Biele Vody (Iglófehérvíz) felől megközelíthetőek a tányéros lifttel ellátott sípályák, melyek főként kezdők számára ajánlottak. A pályák hóágyúzhatóak, valamint bizonyos napokon (általában pénteken és szombaton) ki is világítanak 1-1 pályát!

Gugel síterep:
Dedinkytől Mlinky felé véve az irányt, a 996 m magas Kruhova hegyen is síelhetünk, itt három húzóliftet, valamint kék, piros és fekete nehézségű, széles pályákat találunk. Lejtői szintén hóágyúzhatóak.


A két síterep leginkább a baráti társaságok és az iskolai csoportok közkedvelt célpontja, terepei a sízés elsajátításához ideálisak, de aki nem síelni érkezik az is talál itt bőven látnivalót, korcsolyázási és szánkózási lehetőséget is.

A környéken számtalan télen-nyáron látogatható sítúra- és turistaútvonalat, valamint látványosságot is találunk, ilyenek többek között a Dobsinai jégbarlang, a Hernád-áttörés, a Sucha Bela szurdok vagy a Szepestamásfalvi kilátó.

Sífutóknak a völgyben kijelölt, nyomvonalas körpályák állnak rendelkezésre különféle hosszúságban.

Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.