Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dedinky - Mlynky témájú cikkeink

2019.09.02.
Felújítják a régi libegőt a Szlovák Paradicsomban
Megkezdték az évek óta nem üzemelő egyszemélyes libegő bontását a Szlovák Paradicsomban. Dedinky településről a Geravy-fennsíkra közlekedő libegőt a tervek szerint jövő áprilisában adják át.
2018.02.06.
Szlovákiai hóágyúzás: idén először mínusz 20 fok!
Bejött a szlovák meteorológusok jóslata erre a hétre és az idei télen először mértek mínusz 20 fokot vagy annál hidegebbet Szlovákiában. Egyre javulnak a körülmények a sípályákon. A hétvégén hullott 10-20 centiméter hó, ebben a hidegben pedig szinte mindenhol beindították a hóágyúkat.
2013.07.11.
Nyári csúszkálás hóban a Szlovák Paradicsomban
Hétfőn egy kis időre visszatért a tél a szlovákiai Mlynky síterepére. A februárban épített hatalmas, hóból készült várat a szezon végén lefóliázták, majd most július elején kicsomagolták. A fólia alatt rengeteg hó maradt, a hógolyózáson kívül még egy kis csúszás is belefért.
2010.12.14.
Kelet-Szlovákia legnépszerűbb síterepei
2010. december elején a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából hat Kassa környéki síterepet látogattunk meg, név szerint: Jahodnát, Kavecanyt, Dedinkyt, Mlinkyt, az aranyidai Skipark Erikát és Plejsyt. A magyar határhoz közel eső régióban most kezdődik a síszezon.
2010.01.28.
Dedinky: még el sem kezdődött az idei szezon
Ritka rossz szezon feléhez közelednek a Szlovák Paradicsomban található Dedinky (Imrikfalva) síterepén. Lassan már véget ér a január is, de a helyi sípályán eddig még nem lehetett síelni. Elmaradnak a vendégek, érthetően bosszúsak a helyi szállásadók, vendéglősök és az idegenforgalomból élők.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.