Élménybeszámolók

TGeree kiemelt beszámolói
TGeree
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
Magyarország
Nagy-Hideg-hegy
2010.02.02.
Na ma kipróbáltuk Nagy Hideg-Hegyet!

8:30-ra megérkeztünk Királyrétre, a busz már indulásra készen volt 9-en ültek benne. Megbeszéltük, hogy mi a Cseresznyefa parkolónál szállnánk csak be a lecsúszás végett. Nem volt probléma. A sofőr azt mondta, hogy senkit nem hagy lent így 11-en "ültünk" a 8 személyes kisbuszban + lécek, deszkák :).
Teljesen normális volt a sofőr, mikor megálltunk megvárni egy farakodó teherautót, ami elfoglalta az utat, addig elmondta, hogy pl. ezek a dolgok miatt sem lehet menetrendet összeállítani, elmesélte Panda esetét is.
Mikor felértünk, még nem mentek a felvonók. Ittunk egy forralt bort, addigra elindították a 3-as felvonót. Hát a hozzá tartozó pályát nem minősíteném, a ratrakjuk vagy rossz vagy csak dísznek van. Érdeklődtünk a 2-es felvonó elindításáról, azt mondták, hogy kettészakadni nem tudnak, így csak az egyik megy, de ha nem jönnek kezdők akkor átváltanak a 2-es re (erre nem sok esélyt láttak).
Így hát csúsztunk egy párat a "pályán" aztán úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk a terepet. Lecsúsztunk a turistaúton a parkolóig. Nagyon király volt!!!
Le a büféig, pont akkor indult a harmadik járat aznap (még dél előtt voltunk). Megbeszéltük, hogy beférünk, találka a fenti parkolóban. Már készültünk a lecsúszásra, mikor hallottuk, hogy kinyitják a másik felvonót. Megvártuk. Hát sajnos ez a pálya sem látta a ratrakot (a 2a igen, csak annak a végén le kell csatolni a deszkát). Nem baj az erdő nagyon jó volt kb.: 50cm szűz hó, persze a deszkát nem szabad sajnálni. 14 órakor elindultunk lefelé, ismét nagyon jót csúsztunk a parkolóig. Ha nem tudtunk volna lecsúszni a turistaúton lehet, hogy más véleményem lenne, így viszont egy nagyon jó napot zártunk.
P2020319-Medium.JPG
P2020310-Medium.JPG
P2020313-Medium.JPG
P2020321-Medium.JPG
P2020323-Medium.JPG
P2020328-Medium.JPG
P2020329-Medium.JPG
P2020338-Medium.JPG
P2020340-Medium.JPG
TGeree
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
Magyarország
Eplény
2009.01.19.
Szia Zsoci!

Mi most hétvégén voltunk Eplényben és szerintem egyáltalán nem nehezek a pályák, én szerintem még a 4-es is csak piros (Donovaly - Nova Hola szerintem keményebb és az is csak piros), legalábbis szerintem. Az egyes, kettes pedig full kék, néhol halványkék. Az kicker szerintem nagyon jól sikerűlt, csak tényleg kevesen hasznáják, mert ÉLETVESZÉLYES hétvégén, köszönhetően egy-két síelőnek és snowboardosnak akik nem látják, hogy ez egy ugrató. Gondolom azt hiszik biztosan hogy valami kilátó vagy egy nagyon rövid fekete pálya (érkező). Beállnak ketten-hárman a flat-re és nézelődnek, vagy mikor közelítek a kidobóhoz kb 10 méterre vagyok tőle, akkor becsúszik egy kissrác a kidobó mögé... nem sok kellet.
Ez volt a harmadik egyben az utolsó ugrásom aznap.
Egy kisfiúnak szerintem az életét mentettem meg, mikor rászóltam az apukára, hogy a csúszkával meg se merjék közelíteni az érkezőt (éppen arra tartottak) éppen hárman készltek ugrani...
Pedig van egy tábla is, csak olvasni kéne tudni...
Egy helyi srác azt mondta, hogy hétköznap jobb a helyzet, majd kipróbáljuk.
Üdv.: Gergő
TGeree
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
Szlovákia
Donovaly
2008.11.30.
Sziasztok!
Ma voltunk csúszni Donovalyban.
Délelőtt még jó idő volt, de dél-délután már esett az eső sajnos. Azért maradtunk zárásig. A pályák szerintem jók voltak, egy két folt kivételével.
Ahogyan az előttem szólók is írták, mi sem tapasztaltunk semmi negatívot, biztosan megyünk még a szezonban többször is.

A snowboard park egész jó lesz, bent van már egy pár box és korlát.
TGeree
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
Magyarország
Zebegény
2008.02.27.
Sziasztok!
Én itt tanultam meg síelni. Utoljára olyan 3-4 éve lehetett hogy ott síeltünk. Szerettük a helyet, mert este odatelefonáltunk, hogy mennénk 4-en 5-en és kinyitották a pályát akár 4-5 főért is, fejenként 1500Ft-ét este 6-tól 11-ig. Meló után nagyon jó volt.
Kár, hogy nem működik már.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.