Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

petymeg kiemelt beszámolói
petymeg
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Szlovákia
Donovaly
2011.01.24.
Egy kis élménybeszámoló:
Tegnap jöttünk haza, 4 napig voltunk Donovalyn. Nagyon szimpatikus a hely , jól kiépített és a személyzet is barátságos. A 4,6,1,2,9 pályák működtek, sajnos nem a legjobb volt a hó minősége az 1 és 9 pálya felső szakaszán(fagyott jeges, rajta műhó, de sok helyen tükörjég), ahol a két pálya összeér, onnan már jó volt. A kék pályák mintha kicsit jobbak lettek volna.
Biztos vissza fogunk még ide térni ha jobb lesz a hóhelyzet. De legközelebb biztos nem hónapokkal előtte foglalunk szállást...
petymeg
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2010.02.21.
Sziasztok!
Tegnap jártunk Chopopk-Délen. Én délelőtt az 1-es pályán csúszkáltam, ami a felső részén igen kellemes egy kezdő síelőnek, viszont középtájon van egy olyan meredek törés amin legtöbbször csak a hátamon csúszva tudtam lejönni, több kezdő sielővel egyetemben. :-/
Ezért délután a 6. pályán csúszkáltam, ami kiváló, szélessége lejtése nekem épp ideális. A hó mindenhol első osztályú volt. Az időjárás igazi téli még ott fenn, délelőtt hófúvással, köddel. Délutánra lecsendesedett, szállingózott a hó, de szél nem volt.
Nekem nagyon szimpatikus a hely, nem utoljára voltam ott.
petymeg
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Szlovákia
Myto
2010.01.26.
Sziasztok!
Vasárnap voltunk Myton. Én nagyon kezdő vagyok, előző két nap ismerkedtem a síeléssel Tálén a kicsi pályán. Nagybátyám elég profi síelő és úgy gondolta, hogy 2-3 óra síelgetés után bedob a mélyvízbe, felvitt a Mytora a középső piros pályára. (a bal oldali kék pálya sajnos nem üzemelt)
A felső szakasza elég lankás, ott szépen jöttem, de középtájon van egy nagyon meredek rész ami csupa jég volt, el is csúsztam rajta és hason tettem meg vagy 20 métert. Utána már csak bukdácsoltam. A lankás szakaszok jól mentek, de a meredek részeken mindig elcsúsztam. Az utolsó lejtőn gyalog jöttem le szégyen szemre, de legalább egészben. Szerintem nagyon kezdők csak tapasztalt kísérővel próbálkozzanak itt.
petymeg
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Szlovákia
Tále
2010.01.26.
Sziasztok!
Én Talén kezdtem a síelő pályafutásomat múlt hét pénteken. Pénteken és szombaton vettem 2 óra oktatást, 2x25 Eur-ba került. (Az oktatók nem beszélnek magyarul, de aki enegem oktatott szerencsére jól beszélt angolul)
A negyedik óra végére már úgy ment a síelés, hogy a kicsi kék tanuló pályán vagy tízszer le tudtam jönni esés nélkül. A két másik piros pályát nem próbáltam ki. Nekem nagyon szimpatikus a hely Tále, szerintem kezdőknek kifejezetten ajánlott. A napi jegy emlékeim szerint 16 Eur-ba kerül. Forró csoki tejszínhabbal 1,40 Eur, gépi forró tea 70 cent, szóval pénzt vigyetek bőven magatokkal, mert nem túl olcsó. Viszont tisztaság van és udvarias a személyzet.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.