Jurtaszállás Dobogókőn

Magyarul beszélünk
Pályaszállás
Wellness

Szállásfoglalás

A természetközeli, hagyományőrző szálláshely a Visegrádi-hegység csúcsán, Dobogókőn, Budapesttől pedig 27 km-re található. A jurta őseink hagyományos szálláshelye - a mai ember számára - nem megszokott élményekkel és hangulattal. Különlegességét az osztatlan, nagy légtér, a természettől el nem választó, könnyű épület szerkezete és az építéshez felhasznált természetes alapanyagok adják.
Jurtánként akár 8 fő kényelmes szállása is biztosítható. Egy jurtában csak az együtt foglaló vendégek elszállásolása történik. Összesen 7 db jurta áll rendelkezésre, így a szálláshely teljes befogadóképessége 56 fő.

Az egész évben üzemelő, fűthető jurták a Makovecz Zsindelyes Vendéglő mellett találhatóak, amely teljeskörű étkezési lehetőséget biztosít a szállóvendégek részére. Kedvezményes áron félpanziós (reggeli, vacsora), vagy teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora) igényelhető. Hosszabb gyalogtúrára indulók számára ebédcsomagot is biztosítanak igény esetén.

Tisztálkodási lehetőség (melegvizes zuhanyzó, mosdó, WC) a jurták közelében kialakított, különleges hangulatú, sófallal gazdagított padlófűtéses épületben van.

A jurtaszállást a romantikus, nomád életmódot és a természet közelségét kedvelőknek ajánljuk minden évszakban.
SZÁLLÁSADATOK
Közeli síterep: Dobogókő    További síterepek ›
Cím: 2099 Dobogókő    Útvonalterv ›    Térkép ›
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.