Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

tomi.on.ice által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (11)Időben csökkenő Időben csökkenő
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2015.12.19. 15:18
Úgy látom erről még nem esett szó. Ha a snowboardshop felé jársz szerintem ezt mindenképp próbáld fel.

http://snowboardshop.hu/termek/apo-knight-full-body-protector-0910/

Írtad, hogy 35 alatt nem igen úszol meg gerincprotektort. Nekem ez annyira kényelmes, el szoktam felejteni, hogy viselem.
Ez ráadásul teljes felsőtest páncél egyben. Régóta nyúzom és teljesen jól bírja.
Előzmény: (cdl 184645)
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2015.04.23. 00:07
Tudom, hogy az első komolyabb sérülésnél nehéz, talán lehetetlen is, de próbálj meg nem kétségbe esni! A tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon szépen fel lehet épülni a legrondább sérülésekből is. A lehető legpozitívabban kell hozzáállnod és szorgalmasan gyógytornáznod. Képes vagy regenerálódni és újra felépíteni, megerősíteni az izmokat, szalagokat!

Tudom mit élsz át, én 17 évesen feküdtem először a lábgéppel az ágyban egy elég komplex sérülés után és azt sem tudtam elképzelni, hogy egyáltalán járni tudok majd, ma meg boardozok, korizok...oké, nem olyan, mint a gyári, de működik!

Bizonyos sérüléseknél muszáj egy adott mozgástartományon belül rögzíteni az ízületet. Egy ideig nem is terhelheted és általában ilyenkor szembesül először az ember a ténnyel, hogy milyen gyorsan el tudnak sorvadni az izmok, megrövidülni az inak, ha nem használjuk őket. Félelmetes, hogy mennyire lassan lehet felépíteni a gyorsan elsorvadó izmokat, de hidd el, hogy ha nem hanyagolod el a rehabot, akkor szépen fel fogsz épülni! ;)

A hajlítás képessége is nagyon lassan fog visszatérni, jól meg fog kínozni a gyógytornász, aztán majd te saját magadat, hogy menjen...de a lényeg, hogy menni fog! A kezdeti cammogást fel fogja váltani a rohamos javulás, meglátod. :)

Fel a fejjel! ;)
Előzmény: (Diuska78 182881)
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2015.02.26. 09:42
Helló, én mennék veletek! Vegyük fel a kapcsolatot :) Üdv,Tomi
Előzmény: (lipcsei 181366)
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
Topik: Obertauern
2010.01.19. 01:20
Robin, Zsolt,
Köszi a gyors válaszokat!!! :)
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
Topik: Obertauern
2010.01.17. 17:02
Szia,

Jövő héten leszek kint a pályán 3 napot. A csúszáson kívül a kite-ba is szerelmes vagyok, viszont a térképen nem látom a kijelölt helyeket. Nem tudod véletlenül, hogy pontosan merre vannak?
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2009.02.08. 23:38
Üdv,

Nagyon tetszik, amiket írtok a helyről... :-)
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2008.12.31. 20:52
Sziasztok,

Megörültem ennek a fórumnak, viszont látom halott... :(

Nemrég sikerült belecsöppenni a kite világába és a napokban kezdtem azon gondolkodni, hogy Szlovákiában hol lehetnek alkalmas helyek a snowkite-hoz. A képgalériában láttam egy kite-os fotót, Donovalyban készült, gondolom az a környék a legközelebbi hóbiztos pont.

Nézi még valaki ezt a topikot??? :)
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2008.10.28. 09:27
Szerintem zavaró hogy ennyire szűk korlátok közé van szorítva az ember egy jeges műhóval borított "teremben". Valószínűleg az ott töltött idő 70%-át a felvonón tölteném, a csúszás pedig az emberek kerülgetéséből állna egy néhány száz méteres lankán.
Én tiszteletben tartom mások igényeit, de nekem ez akkor is nagyon erőltetett.

Lesznek benne elemek és ugratók??? Ha csak egy fun-parkot akarnának csinálni profi elemekkel, akkor egy szavam sem lenne. De így laikusként és tudatlanul nem tudom elképzelni, hogy elférjen és élvezhető legyen néhány elem. A nagyobb kidobók meg ugye eleve kizárva...

A mű dolgok amúgy nem zavarnak, ha az igazi élményt nyújt, mint pl. egy hokipálya. Hokizni nem is lehet jól másképp, mint ilyen készített, karbantartott pályán.

Az uszodát szerintem nem azért találták ki, hogy amikor nem tudsz lemenni a Balatonra, vagy a tengerre, akkor is vízben lehess. Egy uszoda tökéletesen biztosítja az úszás-élményt és edzés lehetőségét, teljesen önálló szerepe van, nem "helyettesítésre" lettek létrehozva, így eszembe sem jut összehasonlítani a kettőt, fel sem merül, hogy ez "más". De nincs kizárva, hogy rosszul látom. :)

A teniszpálya is olyan, hogy megközelítőleg ugyan azt az élményt kapod, ha a pálya fölé feldobnak egy sátortetőt, nem szorítanak szűkebb keretek közé, a sport teljessége adott.
A teremfoci is egy önálló sport, nem azért mész tornaterembe, kispályára, mert a nagyot nem tudod használni.

De mondom, ha van rá igény, akkor épüljön csak meg! Nem zavar, tiszteletben tartom mások igényeit! :-)
:-D
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2008.10.27. 12:40
Ez nekem is legalább annyira erőltetett, mint szélturbinákkal szörfözni.

Létezik, hasznos is lehet a versenyzőknek / tanulóknak, de egy szimpla földi halandónak, aki szeret elutazni egy hegyvidéki környezetbe, annak biz unalmas lehet egy ilyen pálya.
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2007.12.10. 20:21
Szia Kriszta,

Remélem sikerült a műtét és jól vagy! Tényleg jó lenne hallani a tapasztalataidat!

A mail címem: tomi.on.ice@gmail.com

...és köszönöm!! :-)

Tomi




tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2007.12.02. 13:32
Szia KO,

Bár már régebbi a fórumbeírásod, mégis felkeltette az érdeklődésemet a térdsérüléssel és regenerálódással kapcsolatos felkészültséged, amire állításod szerint szert tettél.
Azóta talán már túl is vagy a műtéten és még jobban elmélyedtél a témában, ami engem mostanában újra nagyon foglalkoztat. Elsősorban a leghatékonyabb regeneráló gyógytornák, edzések érdekelnének, amennyiben még nem késtem el vele. Több éve már, hogy mindkét térdemet sikerült elintéznem és bár azóta kíméletlenül használom őket újra, szeretnék tenni annak érdekében, hogy minél jobban hasonlítsanak a gyári állapotukra.

Elnézést mindenkitől, hogy ezt ide írtam be, de nem sikerült kitalálnom hogy tudok KO-nak privát üzenetet küldeni!

KO, szívesen vennék néhány tanácsot, hogy melyik a leghatásosabb regeneráló mozgásforma a térdeknek, vagy hogy melyik szakemberhez érdemes fordulni ezzel kapcsolatban. A sebészektől őszintén szólva egy kicsit tartok...talán a rossz emlékek, de ha valamelyiknek szóbahozom a dolgot, rögtön vágni akarnak. :(

Üdv,
Tomi
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.