Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Katalin által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Katalin
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2002.01.14. 18:35
Szia !
Elküldtem a kérdést kolozsvári rokonainknak, valamint most jöttem haza Szlovákiából és a buszt vezető sísportárs is segített a kérdésedre válaszolni :
Kolozsvár :
".. Megkerestem a térképen a sízőhelyet. A neve helyesen ARIESENI és Békéscsabától kb. 170 km-re van. Mint írtad, Tincaig tudtad térképen követni, tehát onnan a fontosabb települések feltüntetésével foglak eligazítani, ahol van magyar neve a helységnek, azt is leírom.
Tinca - Tenke
Bratesti-nél a DE 79-es útra tértek
Beius - Belényes
Cimpeni - Felsőmezős DN 75
Dr.Petru Groza - Vaskohsziklás
Izlaz
Arieseni - Lepus
Remélem, segítségedre lesz ez a kis leírás! Egyébként próbáld meg levenni az Internetről a KIUT nevű programot. Ez Erdély, Felvidék, Magyarország nagy részének térképeit tartalmazza."

Sísportárs buszvezető :
Békéscsabáról szombat, vasárnap rendszeres járat indul oda sielokkel (és mi pont egy ilyen utat is járó busszal voltunk). Telefonszámuk : 66-321-666
Akik a szlovákiai csapatból voltak meg voltak elégedve, bár a pálya karbantartásra kicsit elhúzták a szájukat.
Szia : Katalin
Katalin
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2001.12.28. 18:45
Köszönöm Andrea !

Ákos !
Biztatásúl elmondom, hogy mindkét alkalommal szép napsütéses időben voltunk ott. Felnézve a Kaninhoz megértettem azt a hegymászót, aki azt mondta az előtte lévő magasságra, hogy azért kell megmászni, mert ott van !
160x zoommal (letámasztva a kamerát) a síelők kis fekete pixelek és mi nem mehettünk fel, pedig 83 km-t, 1,5 órát autóztunk odáig !!! ( Te csak 32 km-t fogsz )
Katalin
Katalin
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2001.12.27. 19:12
Szervusz Ákos !

Két télen is megpróbáltunk felmenni a Kaninra, de sajnos mindkét alkalommal leállították a nagy szél miatt a felvonót. Második alkalommal még a Júlia alpokon sem tudtunk átkelni Kranska Gora-ba a hóátfúvások miatt. Jövőre ( most január végén ismét próbálkozunk ! ) Elég gyenge lap, de nézd meg : https://www.bovec.si , https://www.pomurje.net ( hójelentés, bérlet ára )

Szervusz Andrea !

Ákosnak adott válaszodat 1*-ra értékeltem, mert 0* nincs. Légyszíves, mint ezen honlap édesanyja, szülőanyja írd le nekünk, hány db pálya, milyen hosszúak, milyen meredekek, milyenek a felvonók, mennyire szeszélyes fennt az időjárás és van-e melegedő, stb..
Ha ott jól érezted magad, kivánd ezt nekünk is, ha nem, beszélj le róla.

Jó síelést : Katalin
Katalin
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2001.10.13. 19:58
Több éve járunk Bohinjba egy baráti társasággal, a szállásunk olyan, hogy minden év január utolsó hetét biztosítják nekünk. Miért szeretjük ?
A Koblánál van a pályaszállásunk (https://www.bohinj.si , tourist information, skiing centers, Kobla, Vogel, Soriska Planina , és a szomszédos pályákra is át szoktunk menni egy-egy napra. A síbérlet kicsit drága 2700 - 4000 Tollar , nincs sor, hosszúak és szélesek a pályák , zömében pirosak de nem árasztó és általában neki lehet engedni. Soriska Planinán múlt évben is tudtunk síelni , amikor a Kobla szinte leolvadt, ( a Vogel kötélcsere miatt akkor nem üzemelt ) Egy napot Bovecra szántunk, de a nagy szél miatt nem ment a felvonó így Kranska Gorát próbáltuk ki. A helyiek azt mondják , hogy az Olaszoknál ezért az árért jobb a szolgáltatás . Januárba megint megyünk.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.