Sziasztok, en mar leirtam egy masik topicban a velemenyem, le is ugattak erte, de megprobalkozom most itt is :) En azt mondom, hogy vannak kivalo gyartok, amik spyderhez hasonlo minoseget tudnak spyder hamisitvany arban. Nyilvan a spyder ill. a masik nagy kedvencem, az anzibesson mindig jobb lesz (ahogy valaki irta is, erezhetoen jobb, kulonleges anyagok, leveheto ujjak, nagyon cool design stb.), de onmagaban, ha csak az anyagminoseget nezzuk, nem erik meg a tobbletet. Tavaly pl. vettem a hervisben egy spyderre megszolalasig hasonlo kabatot (a benger koppintotta le, ami nem teljesen rossz marka), leveheto ujjal, minden reszlet profin kidolgozva, csak az anyaga gyengebb kicsit, de gond nem volt vele es asszem 40-re volt learazva. Osszefoglalva annyit szeretnek mondani, hogy szerintem egy anzi vagy egy spyder minden penzt meger, de onmagaban a latszatert tizezreket adni nagy butasag, amikor ugyanannyiert mas markanevvel ellatva kivalo minosegu, nem hamis kabatokat is lehet venni.
ps: Kerdezte valaki, hogy honnan lehet felismerni a hamisitvanyt. Ha van ra igeny, szivesen felrakok az en spyder ruham cimkeirol, fontosabb reszleteirol kepet, ha az segit.