Hali ! Rövid kis beszámoló: Az időjárás csodálatos volt Pályák: 4-es (kicsit köves) Nem értettem hogy miért csak pizza és hotdog létezik, mint meleg kaja. Az is csak az egyik melegedőházban. És ha 75cm hó van miért nincs minden pálya nyitva ? ? Különben családosoknak vagy tanulóknak tökéletesen megfelel.
Sziasztok! Nemrég érkeztünk haza a Grosglocknerről Kabinos lift felső melegedőjénél. A párom ücsörög a padon / Ö síel én bordozok/ mikor oda jön a magyar síző és felba..a a lábát a padra a párom majdnem leesik. Odaér Magyar apuka, aki elkezd ordibálni a családdal. Nem szólaltunk meg. Akkor és ott szégyelltem, hogy Magyar vagyok. Szerintem az írt vagy íratlan szabályok betartása intelligencia és neveltetés kérdése.
Szia voltam már ott. Van 1db jó széles pálya, jó lejtéssel liftek viszonylag jók, és jó árban van
Szállás és a jegy is. Snowboardosoknak csak a buborék melletti pályát ajánlom! Hátránya: Alacsonyan van, könnyen olvad a hó!
Szia jó a hely (profin kiépített felvonok) a tömeg hála istennek eloszlik a pályarendszeren. Talán csak az egy gondom volt a hosszú pályán sokat kellett rollerezni de nem csak a deszkásoké a világ. Azért megyünk idén is.
Hali!
Szerintem inkább Val di sole-ra mennyetek nagyonsirály !!!:-))Ja és 04.02-04.09 nem kell bérletet venni Tonálén és Compaglioban tuti hogy lesz még hó.