Kedves paperboy!
Az általad leírtak alapján egy idetévedő fórumolvasó -aki eddig nem ismerte a síparkot- nem sok jót remélne. Viszont, nekem idén februárban volt az első látogatásom itt, és be kell valljam, kellemes csalódás volt számomra. A februári hétvégi tömegben nekem is ki kellett várnom a lifteknél kialakuló 10 perces sorokat a többi látogatóval együtt- amik tényleg sokszor idegesítőek tudnak lenni. Az időjárásról sajnos a sípark csapata nem tehet. Az, hogy még március idusán is lehet síelni szinte csoda, mely igazából a nagyteljesítményű hóágyúknak köszönhető. Tény, hogy a lentebbi részeken már kopottas és kissé kemény lehet a pálya, de sajnos ugyanez egy híres osztrák terepen a faluba vezető lejtőkön többször is jellemző egyes melegebb időjárási periódusokban.
A síkölcsönző nyitva tartásáról, árairól nem tudok egyelőre nyilatkozni, de legközelebb erről tényleg érdeklődni kell.... (az általad írt ár tényleg magasnak tűnik)
Összességben a sípark szerintem kiváló időjárás mellett - még most is - hatalmas élmény lehet bárki számára: főleg látva a többi magyar síterepet, ahol a havas napok száma a hóágyúk hiányában alacsony. Én drukkolok az egész magyar síelés fejlesztéséért!