Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vona Liza által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vona Liza
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
Topik: Donovaly
2017.02.28. 11:50
A foglalásban megírtam, hogy kp fizetek oktatás előtti este. Egyébként elég az oktatás előtt 1/2 órával megjelenni és fizetni, csak ilyenkor nincs 10% kedvezmény, ami ha előre fizetek megegyezik az OTP-s dev. utalás díjával, így semmi értelme nem volt előre fizetni. Az oktató rendelkezésre állt, csak angol nyelvű, és mivel már nem kezdő vagyok, illetve a fejlődésemhez szükséges kifejezéseket nem ismerem angolul, ezért kértem kifejezetten magyar nyelvű oktatót. Mellesleg pontosan tudták, hogy magyart kértem, és nem azt kaptam, mert a főnök csaj a fejemhez vágta, hogy a visszaigazolásban nincs odaírva, hogy magyar nyelvű oktatót rezervált nekem. Mellesleg, most voltunk Bialkán, és a lengyel előre jelezte, hogy nincs magyar snowboard oktatója, csak angol, de mivel a lányom perfekt, ez nem volt gond. Sőt a lányom mondta, hogy kifejezetten választékosan és jól beszélt az oktató (Adam3). Ha bárkinek jó az angol oktatás, inkább oda menjen, útidőben kb. ua., szerintem jobb pályák, felkészültebb oktatók vannak.
Előzmény: (Bigmafa 193995)
Vona Liza
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
2017.02.28. 11:36
02.23-25 ig síeltünk. Már tavasz van, ott is tavaszt éreznek. Még vastag a hó a pályán (bár szerintem "enyhe" túlzás volt a 180 cm, de 50-60 cm stabilan megvan mindenhol), de a meleg miatt hiába ratrakolják délre már vastag puha tapadós havon lehet csak csúszni. Naptól, napszaktól pályától függően 3-20 perc volt a várakozási idő a felvonóknál. A piros nagyon buckás már de. is. Már csak azért is mert pénteken a nagy szél miatt a piroson túli részt lezárták. Idén várhatóan nem lesz olyan hosszú a szezon, mint tavaly, hogy húsvétkor is még jót síeltünk. 25-én sífutóverseny volt, de annyira jól meg volt tervezve, szervezve, hogy hiába a Kotelnican felfelé jöttek és e miatt le volt választva a pálya egy rész, hogy szerintem egyáltalán nem volt zavaró. Mondjuk verseny után a sífutópálya úgy nézett ki, mint amit beszántottak, de ugye minket ez nem érintett. Ha jön egy rendes lehülés, utána még érdemes lehet elmenni.
Vona Liza
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
2017.02.07. 18:42
3 éve minden télen 1 hét, de még nem untam meg, nekem nagyon bejön.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Vona Liza
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
Topik: Donovaly
2017.02.07. 18:37
2017.02.06-07-re mentünk, kár volt. Ember nem volt, de hó se. Ennél drágább síelésem sose volt.
55-60 cm-t írtak, ma 45-55 cm-t, de a pályán sok helyen ki volt a talaj. A kék pályán fent, az egyik felén "barna hó", a másik felén latyak, ami nem csúszik. A hóágyúk nem mentek. egyik előtt volt egy nagy dombnyi hó, de eszükbe se jutott, hogy a talajra terítsék. A piros pályán meg kellett nézni, hogy hol csatolsz fel, mikor felértél, mert tiszta barna volt mindenütt. A pályát beszűkítették szalaggal, nehogy ott is használhasd ahol hó van.
Sehol nem ratrakoltak éjszaka, hétfőn reggel úgy találtuk a pályákat, ahogy vasárnap este láttuk.
A patty ski-nél már rág lefoglaltam a magyar oktatót felnőtt részére, továbbképzésre, mivel érdeklődésemre megírta, hogy csak úgy tudja garantálni a magyar oktató ilyen szinten, ha lefoglalom, vissza is igazolta a ... szlovák. Mikor megyek fizetni és kérdezem hogy hívják az oktatót, mondja előbb fizess aztán mindent elmondok. Fizetek mire közli, hogy magyar nyelven csak gyereket oktatnak, és a visszaigazolásban szó sincs arról, hogy magyar nyelvű lenne az oktatóm. Még jó hogy a pénzt visszaadta. Persze hogy nem ad privát órára magyart, mert a gyereket 10-14 fős csoportokban oktatja, és még lenne jelentkező többre is. Nekem egy nap 74, úgy meg 140 euro.
Teljesen igaz, hogy csak az menjen aki ezeket el tudja fogadni. Hát én síelni oda soha többé.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.