Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

bucimaci által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
bucimaci
5 élménybeszámolót írt
5
23 éve tag
2004.10.11. 15:00
Van egy fogas kérdésem, talán valaki tudja a választ. Szemüvegre lehet síszemüveget felvenni? Ha igen, milyen érdemes venni, van tapasztalata valakinek??? Kösssz.
bucimaci
5 élménybeszámolót írt
5
23 éve tag
2004.10.11. 14:58
Kollégám keres gyermekeinek síiskolát, melyiket ajánljátok? Árak, és minden egyéb info érdekelne. Szezonra jó lenne ha már tudnának csúszni a gyerekek, mert újévben már utazunk.
bucimaci
5 élménybeszámolót írt
5
23 éve tag
2004.10.11. 14:55
Zakopaneba tervezünk menni az újévben, egy kisebb csapattal. (nem én szervezem az utat)

Ahogy néztem az infokat, elég szétszórtan vannak a pályák, a kérdésem, hogy közepes sítudással melyiket ajánljátok. Mennyire buckásak kint a pályák, vagy már kezelik őket. Tudom, lehet, hgoy még korai, de hátha valakinek még élénkek a tavalyi emlékek.
Síbérlet árak és érdekelnének, kimondottam Zakopaneban. Létezik valamilyen régió bérlet is esetleg? aki tudja írjon, thx
bucimaci
5 élménybeszámolót írt
5
23 éve tag
Topik: Telemark
2001.10.12. 18:54
tv-ben láttam egyszer egy bemutatót a telemark sízésről, érdekelne, hogy hol lehet kipróbálni, kölcsönözhető-e ilyen felszerelés valahol?
bucimaci
5 élménybeszámolót írt
5
23 éve tag
2001.10.12. 18:51
Szasztok, most műtötték a térdem egy sportsérülés miatt, de nagyon szeretnék még síelni. Az orvosom szerint a télen már nyugodtan sízhetek, de jó lenne, ha valaki megerősítene ebben, akinek hasonló problémája volt. Milyen rizikója van a dolognak?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.