Nem értem az embereket! Ezért tart itt ez az ország ahol tart! De lehet én látom rosszul!! Itt senkinek semmi nem elég, nem elég gyors, nem elég sok, nem elég nagy, nem elég, semmi nem elég..... nekem elég azt látnom hogy mindent megtesznek azért hogy hó legyen a pályán és ha csak 1 pálya akkor is volt hó!
Nekem térkép se kelet mert csak nem tévedek el! kedvezményekről meg csak anyit hogy azt ha természetes hol lepné a pálya 50% át biztos lehetséges lenne de amig kamionnal hordják a vizet ( tegnap este 18h-21h-ig 5 tartály kocsit láttam lemenni a tározó fele!) szerintem érthető a kedvezmény hiánya!!! a felvonókon történő kis baleseteken ki nem röhög (már élnézést) de aki egy ilyen egyszerű felvonót nem tud használni legalább ön kritikája legyen, és röhögjön saját magán is sok mindenki mással és mindjárt egy szebb napunk lesz! És kiváncsi lennék akik ilyen szavakkal illetik emberek megfeszitett munkáját és fáradozásait és nem mellesleg anyagi befektetéseit, én csak azt kivánom neki hasonló szavakkal illessék mások az ö munkáját is!!! Szerintem örüljünk annak ami van, ami mellesleg nem kevés és nem rossz ( nekem pont elég akinek nem menjen a nagy hatalmas osztrák pályákra ahol ök mindent jól csinálnak mellesleg 3x annyi pénzért és 90%-ban csak a természeti adottságaikat kihasználva) nekem kicsiny hazámba ez van és én ezt is szeretem !!!!