Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szeder Tamás által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szeder Tamás
5 élménybeszámolót írt
5
8 éve tag
Topik: Andermatt
2016.01.28. 10:45
Könnyen megközelíthető síterep, egyenlőre limitált lehetőségekkel. A 2018-ra befejezni ígért fejlesztések után (új liftek, összeköttetés Sedrunnal) lesz használható komolyabb síelésre, jelenleg kis elszeparált pályái vannak csak.
Szeder Tamás
5 élménybeszámolót írt
5
8 éve tag
2016.01.28. 10:41
Az egyik legjobb síterep Wallisban, vonattal még akár Baselből/Zürichből is elérhető. Többnapos kalandozásra is alkalmas pályamennyiség, nagyrészt a fahatár felett, ezért rengeteg off-piste lehetőség van gyakorlatilag mindenhol. Wallis mikroklímájának köszönhetően a déli kitettség ellenére kifejezetten hóbiztos. Svájcban olcsónak számító bérlet- és hütteárak.
Szeder Tamás
5 élménybeszámolót írt
5
8 éve tag
2016.01.28. 10:37
Ez a német-Svájcból legkönnyebben megközelíthető gleccser, ennek megfelelően ha jó az idő rengetegen érkeznek már kora reggel. Felvonó alsó állomásánál ilyenkor hosszú sorokra lehet számítani, és délutánra alig marad használható pálya fent, mindet buckásra/jegesre síelik. A felvonók környékén van néhány egész jó off-piste lehetőség, valamint a gleccseren át is le lehet csúszni egészen a Trübsee-ig, de ennek az útvonalnak a vége egy kellemetlen sziklás részen halad keresztül. Brunni oldali pályák a déli kitettség miatt alig üzemelnek, általában nincs elég hó rajtuk.
Szeder Tamás
5 élménybeszámolót írt
5
8 éve tag
2016.01.28. 10:31
Zürichből a legkönnyebben megközelíthető síterep, ennek megfelelően jó idő esetén rengetegen szoktak lenni, sorban állás van a lifteknél és a pályák is tele vannak. Cserébe viszont a pályák elég szélesek, még délután is lehet használható részeket találni. Off-piste lehetőségek elsősorban a fekete pályák környékén vannak.
Szeder Tamás
5 élménybeszámolót írt
5
8 éve tag
2016.01.28. 10:27
Kisebb síterep egy-két napra tökéletesen elegendő pályákkal. Hátránya a magassága, az alsóbb részek gyakran jegesek a pályák/nincs elég hó. Fahatár felett viszont meglepően jó off-piste lehetőségekkel bír.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.