Tehát logis d orresről egy-két információ:
Mi az egyik 8 személyes apartmanban laktunk. Alapvetően ez talán a legszűkebb szállás itt, de ez is tágasnak nevezhető a franciáktól jól megszokott lyukakhoz képest. Két szint van, a felsőn egy franciaágy, fürdőket (szobában) és az előtérben egy L alakú ágy amin normális méretű emberből csak 1 fér el kényelmesen. Az alsó szinten található a fürdőszoba, wc, konyha és egy szoba amiben 3 ágy van. Az emeletes ágy már majdnem a plafont súrolja, igen nehézkes a fel-le mászkálás, felülés tehát kényelmetlen bár úgy is csak alvásra használja az ember. A konyhában van még egy kanapé ami átalakítható francia ággyá, nem a legszerencsésebb megoldás hacsak az ember nem szereti minden reggel összepakolni. Mi az alsó szobában az ágyból kivettük a szivacsot (több volt benne) és a fenti szobában rendeztünk be tömegszállást, de így lent szabad maradt a kanapé. A 8 személyes házakhoz tartozik kint asztal és egy 3-4 személyes "fazék" amit megmutatnak hogyan kell befűteni és utána magadnak melegítheted benne a vizet. Nagyon jó benne ücsörögni csak nálunk 2 nap után elfogyott a fa és nem is adtak többet. Akinek meg nem jutott ilyen a háza elé az kibérelhet egy nagyobb méretű "fazekat" 15 euro /ora. A szállással alapvetően én meg voltam elégedve. Ahogy elnéztem a többi apartmat valamivel tágasabbak voltak mint a mienk.Ami nem tetszett:
Nem adtak a berendezésről listát, így ellenőrizni sem lehet miből hány van bár átadáskor semmit sem számoltak meg.
Pálya szállásnak nem nevezném! Szerintem az a pálya szállás ha kilépek az ajtón és csúszhatok hát itt nem! Két lifthez is közel van a szállás. Vagy az ülős champ lacashoz sétál az ember, vagy a katalógusban is hirdetett húzós paramoutonhoz. Ez kb 200-300 m ~5 perc séta. Mindkettőnél megáll síbusz ami a centerbe visz. Ez reggel kb 15-20 percenként járhat, de én sosem használtam.
Ha esetleg eszembe jut még valami majd írok