Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ajtosi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
ajtosi
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2011.01.02. 17:36
Időpont: 2010. 12. 29. - 2011. 01.02.
Szállás: Hotel Lindenhof

Most jöttünk haza egy négynapos útról.
A pályákról a többi hozzászólásban szerintem minden fontosat elmondtak. Én a szállásokkal kapcsolatban osztanék meg pár gondolatot.
A Hotel Lindenhofban szálltunk meg, teljesen "véletlenül": szinte reménytelenül írogattunk mindenféle hotelnek, és pont itt volt egyedül szabad szoba erre az időszakra. Emiatt aggódtunk kicsit, de végül maximálisan elégedettek voltunk! A kétágyas szoba ugyan elég egyszerű volt, de nem ízléstelen, tiszta, és jó meleg, szép kilátással. A hotel tulajdonosa egy korosabb osztrák hölgy, a személyzet azonban teljesen magyar. Elég kritikus alkat vagyok, de a pincérek nálam 10-ből 10-re vizsgáztak segítőkészségből, udvariasságból, figyelmességből (pl. este asztalon felejtett c-vitamin tabletta másnap kis csészében az asztalon újra). A reggeli svédasztal kiváló, az esti vacsorán pedig szintén vagy 6 féle meleg étel közül lehet választani, salátabár, stb. Esténként igényes szauna, közvetlen kijárattal a hóra. :) Ja, s a desszertjük (min. 4 féle!) elképesztően finom! Utolsó nap pedig vacsoránál a tulaj hölgy vendégei voltunk az italra. (Apró figyelmesség!)

Barátaink viszont a Hotel Mendlben szálltak meg, mely magyar tulajdonban van. Ők teljesen ki voltak akadva: a "háromfogásos" vacsora harmadik "fogása" az ecetes almapaprika volt, desszertként pedig csokiba mártott keksz, az a dobozos fajta, amit diszkontáruházakban lehet kapni... A szaunában max. 55 fokot lehetett csiholni, a szoba hideg volt, a másik szobájuk büdös. A leírásban azt ígérték, h a vacsorához jár egy pohár sör/bor, ezt utána kedvesen letagadták. Az eurót pedig "középárfolyamon" váltották: 270 Ft-on... (A hivatalos középárf. valahol 278 körül...)
S mindez két euróval drágább volt, mint a mi hotelünk.

Összességében remek négy napot töltöttünk Lackenhofban, és könnyen lehet, hogy még visszatérünk!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.