Idén először NHH-en!
Jegyek:
Délelőtti jegy nincs!!!
Napijegy: 4500/felnőtt
Délutáni jegy van, de nem tudom pontosan mennyi.
Utazás:
A csapatszállító teherautó platója kipufogógázos, hangos, hideg, rázós stb. de a téli, hegyi körülményekhez képest biztonsággal felvitt. Néhány éves gyereket nem szállítanék rajta.
Pályák:
Taxi: taposott pórhó, 2-3 ember a liftessel együtt. (ez nagyon lankás, csak kezdő gyerekeknek tudom elképzelni) Hétköznap is nyitva van, 12.00-20.00 -ig, kivilágítják! Ezt a liftkezelőtől tudom.
Déli: Néhol kicsit jeges, néhol kevéske kavics, de teljesen jól síelhető. Ez a pálya volt a legjobb állapotban. Sorban állás NEM VOLT!
Nagy északi-1-1/A-1/B: Ezen a szakaszon a "rövid" lift nem üzemel, így le kell csúszni a nagy északi aljára. Felső szakasz nagyon buckás pórhó. Alsó szakasz fekete v. piros, mély porhó. Számomra nagyon nehezen volt síelhető.
Kis északi/2/A-2/B: Köves, kavicsos, földes, leveles, botos stb. de egy kövezős léccel nagyon élvezhető. A felvonó még nem túl gyors, mert próba üzemben működik, de nagyon jól szuperál. A felvonó nyomvonalán egy helyen leomlott a hó, így ott nagyon ügyesen kell navigálni. Néhány ember kipotyogott. Sorban állás NEM VOLT!
Lecsúszás a parkolóig:
Technikás, kövezős de nagy élmény.
Egyéb:
személyzet segítőkész
rántotta rendben, forralt bor finom
Nagyon jól éreztem magam és kellemesen elfáradtam!