Óóóóóó, ez a szép az életben, mármint hogy mindenki másképp éli meg...
Azért megjegyezném, hogy aki Ausztriát szebbnek tartja, az nemigen járt pl a Pic Blanc tetején, de még risouli hegytetőn sem. A vendéglátók viselkedése pedig elsősorban rajtunk múlik, én még nem találkoztam velünk kifejezett bunkóságot nyilvánító emberrel sem itt, sem ott. De volt stájer tapló, aki lökdösődött (mondjuk sor csak Au-ban van) és volt mosolygós, barnabőrű recis kislány Fr-o-ban. Persze fordítva is előfordul.
Azért 3 gyerekkel Ischglben nem lehetett gyenge sátorban aludni és beengedő kapuk alatt mászni a felvonókhoz.. :-)
Nade viccet félre, tegye mindenki a kezét a szívére: ha UGYANAZT a szolgáltatást akarod, ugyanakkora pályákat ugyanannyi időre(!), ugyanannyira pályamenti szálláson, az nagyjából 2,5 - 3-szor annyiba kerül Ausztriában. És ezen a sok utazás csak kb 8-10.000-t tompít... A tények makacs dolgok - mondta egy barátom. Ja, és érdekes megfigyelésem: a külön wc-s, fürdőszobás, pályáranéző francia apartmanokat általában azok fújolják teliszájjal, akik előtte vaságyas, 10-15 személyes, emeletvégi közöszuhanyzós osztrák jugendhergezergékbe jártak..
Mellesleg hétvégén megyünk csúszkálni Graz mellé, annyi a 3-napos jegy egy 12 km-es "ösvényen", mint egy hétnapos Puy-ben vagy Les Orres-ban... Még jó, hogy nem én fizetem :-))))))) Szép napot!