endre77 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (201)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
2 hónapja
Marky!

Ahogy a Vendel is elmondta:-ja neha nyersen fogalmazok ..igy igaz sosem rossz szandekkal.

Megertem En az uzleti oldalat is..kell penzt csinalni...de amikor a suletlenseg egyetemi szinten van elmagyarazva... s a sok artatlan tatott szajjal eszi a hulyeseget... akkor az eloado elobb utobb maga is elhiszi!!

Peldaul feszitsd mega far meg csipozimaidat mielott csinalod a mozdulatokat...VICCELSZ ugye>??.Kerdes Ha bicepszezel probald felemelni a sulyt ..anelkul hogy megfeszited az izmadiat..probalj guggolast ..esetleg egylabast csinalni ugy hogy nem feszulnek a labizmaid...-kerlek szolj ha sikerul nekem nem megy...-..Amit akarok mondani erositeni kell ,,,jo gyakorlatokkal es tanulni sielni a jo technikaval...igy lesz meg az izom memoria s gondolkozas nelkul csinalod ha beidegzodik...Ha arra gondolsz mikor mit feszegetsz akkor olyan leszel mint a robot..LATSZIK is a videokon amit egyesek csinalnak!!

Szerintem a szonyeg meg muanyag palya az arra jo hogy egyensuly erzeket fejleszthetsz mert csuszol a lecen,- tehat instabil kozegben vagy kezdoknek is foleg!! DE technikai szempontbol ...NULLA!!...mert a jo mozgast azt nem tudod rajta csinalni..persze ha olyan akarsz lenni hogy.."Jol sielek mar a feketen is le tudok jonni""..akkor az mas oda minden jo!!!

Udv es remelem nincs harag!!!!SENKIVEL SEM!!!!!

Ez csak velemeny!!!!

Endre
Előzmény: (- Marky - 218695)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
2 hónapja
Az alap egyensuly kiepiotesre jo de arra van sok mas egyszerubb dolog is!

De a muanyag palyaknak meg ennek a padloszonyegnek semmi koze a sielo tartashoz mozgashoz!!Sot kifejezetten ellen mozgas!

Nezd megmindenki kinyomja a hatsolyat es ott erolkodik emelgeti a belso labat meg egy csomo rossz dolog ..nem tudsz hutso ulesbol elore mozdulni sosem fogod megerzni a lec hajlast ami a lenyeg s nem lesz elrol elre gordulekeny valltas ..Egy gorcsos eroltetett feszitett mozgas lesz ennek finomnak kell lenni es gordulekenynek!!

Igen feszigetik a farizmaokat meg combizmokat ..meg minden mast na ez egy masik igen rossz dolog..de hat kinek a pap kinek a papne!!
Előzmény: (- Marky - 218690)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
2 hónapja
Marky abban nem vagyok biztos .....
Előzmény: (- Marky - 218686)
h i r d e t é s
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
2 hónapja
Privatban probaltam leirni! Nezd meg!
Előzmény: (MM 218647)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
2 hónapja
Hat igen!

Ahogy irtad jo sielotol van eselyed a rossztol abszolut semmi..Persze kerdes ki hogy akar sielni..az szerint kell tanart peldakepet valasztani.

Ha arra karsz tanart hogy le tudj menni a feketen olyat talalsz..szepen mogulon menni arra is nehez talalni..osszevissza farolgatni /modern carving leccel na abbol van a legtobb!!/..Szepen iveken menni helyesen probalni na az nem konnyu!!!
Előzmény: (Vendel 218541)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
2 hónapja
Ja meg valami ,-mielott palcat torsz egy lec felett ki keszitette fel a lecet es hogyan???
!!!Ez nagyon fontos!!!!!!
Előzmény: (Sakal72 218525)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
2 hónapja
Szia! Altalaban a Gs lecek hoszabbak kicsit nehezebb vele kanyarodni ..vegyel 170 cm korulit es kozepes puhat ..70mm korulit talp alatt...mar amikor megemelsz egy lecet egy Fis-est es egy nem olyan kemenyet,- erezni fogod mennyivel nehezebb egy FIS lec...nehezebb feszesebb keskenyebb talp alatt...Te vegyel egy kicsit lazabbat es ne tul hosszut..majdnem mindegy melyik marka..Ha nem kifgagyott jeges palyakon sielsz elvezni fogod!
Előzmény: (Sakal72 218525)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
2 hónapja
Hat ez szegyen en is hallottam mar hogy bot nelkul tanult sielni...szegyellheti az oktato magat mar ha az ilyen oktatonek hivhato../
Előzmény: (Vendel 218484)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
Igazan szep munka gratulalok!A Vendelre erdemes figyelni ..foleg amikor silec javitas karbantartas a tema,vagy problema!

Hiaba aki tud az nagykabatban is tud!!..Sok eves rutin turelem meg az hogy erdekli amit csinla!!!
Előzmény: (Pisti82 218245)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
Ha a hej az jo el ne dobd!!!Az kincs az enyem is sok heti munkaval lett ram igazitva vigyazok ra mint az aranyra!!!

A habos megoldas is erdekes de nem egyszeru jol megcsinalni..es az is eleg draga , plus.. nem nagyon hosszu eletu!!
Előzmény: (WéberF 218140)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
Rengeteg jo belso csizmat kapni...en szemely szerint nem is hasznalom a gyarit soha - Intutition-..csinal nagyon jokat..tura kenyelmesebb melegebb sportosabb amit csak akarsz kulponbozo vastagsagban nem tudom Magyarorszagon ki a forgalmazoja!https://intuitionliners.com/product-category/the-liners/

Itt meg tudod nezni a tipusokat!..nagyon jo minoseg s kozepes ar kategoria

En ZIPFIT-et hasznalok de az eleg draga es az nagyon sportos viselet!!
Előzmény: (WéberF 218134)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
Ugyes vagy szep munka ..latszik nem eloszor csinaltad!
Előzmény: (Vendel 218018)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
Ebben azert van valaqmi amit irtal!!!!100%!!!- de a verseny oktatasi szint az -0 attol..de ez abbol adodik amit mondtat nem si nemzet vagyunk a Pourtericoi bob csapat sem vilagszam...
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
Ja azert paran ugylatszik ertjuk mirol van szo!!Ez eleg vilagos volt...de...elfaradtam azert jo volt par emberrel beszelgetni..az feludito..a tobbi azzal meg nem torodok...
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
A sok "jo magyar szakembertol"-ilyen eredmenyes a magyar si sport??ugye...??
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
Szerintem mas is,-mar kaptam visszajelzeseket..Ha a Jani Juli nem erti az meg abszolut nem zavar...sajat zagyvasagait szerintem O maga sem erti..
Előzmény: (Vendel 217982)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
Meg meg az is a baj ha valaki tanul sielni es ezt a sok tudomanyosnak tuno dolgot elolvassa el megy a kedve is a sielestol..

Nem Te vagy az elso aki hat oldalon korul irja a gyakorlatilag ket mondatos lenyeget!!Volt itt mar feszegetjuk a far izmokat csipoizuleti izmokat biomechanika...stb..stb..ezektol borzaszto okosnak tunik valaki de teljesen lenyegtelen sallang!!

Milyen egyszeru...figyelj..MONDOM MEGEGYSZERE!!!VISSZATERVE a beszelgetest elindito videora!!

SZovaL.." 0"- FAZISBOL AMI A KANYAR VEGE- VAgy kezdete!!Elore dolsz a sipcsontnal nyomassal elore nem oldalra ralepsz a kulso lecere..a belso terd megy mint egy celkereszt nyomod kifelel belso csizma kissujjra..igy parhuzamosak lesznek a labaid terdtol lefele nem lesz "A"-frame ,-ahogy dolsz be rovidul a belso lab ..A kanyar vegen ahogy kicsit elveszed a nyomast a kulso labrol az vissz rug ezt kihasznalva hatragugglosz...szinte magatol megy ITT JON A LEGNEHEZEBB resz atdolni elore az uj kanyarba ....s kezdodik elorol!!!

Probalj sosem sielni a lec tetejen elrol elre!!Ha nem gondolkozol kanyarok kozott akkor nem fogsz a tetejen sielni..fontos amikor a kanyar vegen beguggolsz mag a regi szogben legyel s onnet at mindjart az uj konyarba!!..Ha az elejen gondolkozol kicsit nem baj de akkor igy nez ki a silec vonala a havon kanyar..egyens kanyar...ezt probald gyorsabb reakcio idokkel roviditani ...amig ha vissznezel csAK .."s"..-EKET LATSZ SZEPEN EGYMASBA FUZVE!!!

Ennyi!!!!.....nincs feszegetes also felso kozepso terheles a gyokon...negyzetes erohatasok...

Ez igy szol egyszeruen!! ERRE A STLIUSRA AMIROL az egesz indult!!
Előzmény: (JaniJuli 217974)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
Igy van..ez a vege a hozzszolasodnak erdekes...megerezzuk mikor veszitjuk el a tapadast jeges palyan!...Most beszelek jo jegrol ami modjuk egy megkezelt palya ejjel kifagy..nem ugy nez ki mint a csilogo marvany inkabb kockacukor allagu!!..Na azon lehet jot sielni/A befecskendezett versenypalya ilyen!!/..persze ott mar jo a kanyar elejen tudni mi tortenik!!

Ha igen jo eles a leced...de komolyan!!!...s bizol benne akkor egy ket csuszas utan megismered a palyat..S egy ket ovatosabb odanyomas utan ..erzed ez fog ..Na akkor ELKEZDEED AZ AGRESSZIVABBAN,A KANYAROKAT ES A VISSZARUGAZASNAL AMIKOR A LEVEGOBEN VAN A LEC ...lehet csak millimetereket vagy centimetereket de erzed a levegoben vanNa ott atforditod es mar elre erkezel az ele igen jol belevagodik....s onnet mar batron nyomod mert tudod ez a kanyar mar az enyem...Ha lassabban teszed ra a nyomast az biztonsagosabbnak hangzik de nem az.!!!!!..Mert ugye probald a balta elet belenyomni fionoman a jegbe...vagy felemeled es belecsapni...Melyok fog biztosabban belemelyedni!!

Szoval en az elejen akarom tudni mi tortenik.....en leven motoros vagyok...ha beszallok egy kanyarba a versenypalyan...szeretem az elejn tudni hogy ..biztosan nem megy el az eleje ..a hatulja nem fontos/foleg a bejaratnal!!/..de az elejet akarod tudni hogy tapad igy vagyok a sielessel is

Mindjart a kanyar elejen tisztan latni erezni....persze lehet gaz kesobb is de az egy masik fejezet..
Előzmény: (Vendel 217935)
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
Kemeny dolog ..itt nem fogsz nyerni..irtam privatban..JaniJuli remenytelen ...En nem is reagalok ra...
endre77
225 élménybeszámolót írt
225
3 éve tag
3 hónapja
JaniJuli!

Ha visszanezed akkor az egesz gondolt sor onnet indultki hogy a Gabocza fel tett egy szep videot gyunyoru egy versenysielo szep iveken megy lazan edzeskent..Erre en beirtam milyen szep a stilus amit egy hozzerto cacsak 5 csillaggal jelolhet../szep almom hogy valaha hasonloan sielni csak hasonloan../....Erre Te beszoltal mika hibai...Neked fogalmad sincs arrol amit csinal de alapfogalmad sincs a ...Te is tudod Te is olyan talpon sielo vagy aki mar azt hiszi, elen megy a ..lattam a videoidat regen irtam is ra aztan le is vetted gyorsan a YOUTUB-rol..

Szoval a tetejn mesz neha dulongelsz mint enyhe szelben a buzakalasz es azt hiszed hogy ez carving..NEM AZ!! A tidomnyos szinten eloadott zagyvasag az ATTOL MEG ZAGYVASAG!!

Konyvet is irtal ...te jo eg csak abbolne probaljanak tanilni...miert is irom??ezt ??-azert mert az elozo leveled vegen ..beirtad nem minden karvingnal rug vissza a lec...persze hogy nem a Tiednel foleg nem...

De igazabol ott kezdodik a sieles az adja a tempot.ahogy visszarug fordulni kell megint ..Te csak ugy csuszkalsz mint amikor a lassu lavina elindol mesz kicsit jobbra es balra..NA EZ NEM CARNING ez csuszkalas!!

Bocs turtoztettem magam de amiket itt irkalsz az nagyon gaz..

Amugy ertelmes intelligens ember vagy csak a sieles rol fogalmad sincs ezen a szinten...

Endre
Előzmény: (JaniJuli 217908)
következőutolsó
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.