Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Angel-A által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Angel-A
4 élménybeszámolót írt
4
8 éve tag
2016.01.30. 08:41
Koszonom a valaszokat :)
Előzmény: (arsenal 186964)
Angel-A
4 élménybeszámolót írt
4
8 éve tag
2016.01.29. 14:27
Sziasztok

Jovo heten, hetfotol csutortokig Zell am See -ben sielnek. Nezegetem neten a siberleteket, es a Zell am See-Kaprun berleteknel talaltam egy aprobetus reszt : Please note: The ski pass includes one glacier trip daily. For more trips, please make reservations in advance on your first trip.

Vagyis ez azt jelenti hogy a glecserre csak egyszer engednek fel ??

Esetleg van mas berletlehetoseg is 4 napra ?
Angel-A
4 élménybeszámolót írt
4
8 éve tag
2016.01.21. 10:21
Sziasztok

Kedves Szitamon, es a tobbiek is :).

En eloszor az altalad irt datumokra reagalnek.Mert ha febr.22-24 kozotti idoszak, akkor az hetfotol-szerdaig szol. Es sajnos ez a sipalya kezelo nem igazan tartja tiszteletben azt ha valaki hetkozben akar sizni.

Itt egy webcam link : http://jurnalul.ro/webcam/arieseni-partia-vartop-1-466.html ... es most amikor irom e sorokat sem megy a felvono, pedig arra gondoltamhogy felugrok csusznkalni.

Bar a gyerekkorom ota sielek itt, par edzotabort is lenyomtam erre fele valamikor, egy ideje csak szomorusaggal tolt el az ami ezzel a sitereppel tortenik. Felvonosok dolgoznak a kenyuk -kedvuk szerint, nem mikor ho van.

Amugy a hely eleg hobiztos februarban, altalaban januar vegen, februar elejen van egy nagy havazas, ami kitart akar aprilisig is. Volt mikor majus 1-en is siztunk ott.

Udv. Angel
Angel-A
4 élménybeszámolót írt
4
8 éve tag
2016.01.08. 20:44
Udv.

Szerintem a korabbi bejegyzes nem teljesen igaz, jobban mondva csak reszben.

A tanyeros felvono alatti nyomvonal helyzet, azon a napon , vagyis januar 6-an, valoban eleg rossz allapotban volt. Azota ezt a dolgot a palya kezeloi folyamatosan probaljak javitani, ha massal nem azzal hogy a felvonos alkalmazottak havat lapatolnak a kialakult godrogbe.

A palya minosegerol valo megjegyzes az tuti hogy nem igaz. A palyat minden reggel tokeletesen simara ratrakoljak, es ha jol tudom ezt pont a tulajdonos teszi.

Habar majdnem tobb mint harom evtizede sielek, es valamikor pont erre a nagybanyai videkre jartam edzotaborozni mint igazolt sizo, ezen a siterepen en is most jartam eloszor.

Januar 3-an mentem fel, es annyira megtetszett, hogy 4 ejszakat is ott aludtam, es 7-en jottem le errol a sitereprol. Tapasztalt es halado sizokent nem feltetlenul a palya komolysaga es nehezsegi foka fogott meg , hanem pont az , hogy latszott az egeszen az , hogy valaki nagyon is erdekelt, hogy ez a siterep jol mukodjon. Persze hozzajarult a jo hoviszony, es hogy szinte minden este havazott egy keveset, sot januar 7-en szinte egesz nap meseszeruen esett a ho. Es megismetlem, hogy a palyat minden reggel elsimitjak.

Ugyhogy semmi bucka.

Es annyira megtetszett a dolog, hogy januar 10-tol vissza is megyek egy par napra, foleg hogy az iden is megy az a kedvezmenyes ajanlat, amit egy regebbi bejegyzesben lattam.

http://www.hotelsuperski.ro/

Ha a vasarnapra elorejelzett eso nem tesz nagy karokat a palyaban, akkor szerintem erdemes szem elott tartani ezt a siterepet, foleg hogy a kovetkezo hetre szinte minden nap havazas van bejelezve.
Előzmény: (snackwell 181242)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.