Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pisti P által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
Pisti P
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2024.04.13. 19:30
Tapasztalt síelő vagy, aki a tökéletes sílécet keresi? Akkor a Völkl, Racetiger GS + Rmotion 3 12 GW lehet a megfelelő síléc. Ezt a sílécet kifejezetten a sportos síelők és a lejtőkön versenyzők számára tervezték. Ez a síléc hosszú sugarával különösen alkalmas hosszú óriás-műlesiklásszerű kanyarokra. Élvezze a tökéletes síelési élményt a Völkl, Racetiger GS-sel!
A Völkl, Racetiger GS síléc 3D Radius Sidecut-tal van felszerelve, amely maximális fordulási és sebességi sokoldalúságot kínál. A síléc nagy sűrűségű, nagy molekulájú polietilén Base P-Tex 2100 bázissal rendelkezik, amely kivételes siklást és tartósságot biztosít. A Full Sidewall konstrukció közvetlen erőátvitelt és precíz erőátvitelt biztosít, így maximális élszabályozást biztosít a lejtőn.
A Völkl, Racetiger GS síléc Multilayer Woodcore 1 laminált rétegekből áll, amelyek stabilitást és mozgékonyságot biztosítanak. A Tailored Carbon Tips innovatív gyártási eljárást alkalmaz a síléc jellemzőinek precíz beállításához, így érzékeny manőverezhetőséget biztosít a lejtőkön. A Tailored Titanal Frame a Titanal váz szélességét a sílécek egyéni hosszához igazítja, testreszabott csillapítást és merevséget kínálva.
A Völkl, Racetiger GS síléc Tip & Tail Rockerje ívelt formákat mutat be a változatos síteljesítmény érdekében, gyors kapcsolódást és gördülékeny faragást biztosítva. A síléc Titanal kerete növeli a láb alatti erőt, így magabiztos, vibrációmentes irányítást biztosít a pályákon. A Woodcore különleges PU konstrukciójával és fa magjával könnyű mozgékonyságot kínál, így a síléc könnyen manőverezhető.
Az Rmotion 3 GW exkluzív Marker Völkl lemezkötöző rendszerrel a Völkl, Racetiger GS síléc gyors és biztonságos rögzítést biztosít a bakancshoz. Ez a síléc Green Energyvel épült egy környezetbarát létesítményben, így biztosítva, hogy élvezze a síelési kalandokat, miközben környezettudatos.
Ha olyan sílécet keres, amely kiegyensúlyozott teljesítményt, könnyű stabilitást és maximális éltartást biztosít, a Völkl, Racetiger GS + Rmotion 3 12 GW a tökéletes választás az Ön számára. Készüljön fel, hogy megtapasztalja a pályák izgalmát ezzel a kiváló minőségű síléccel!
Pisti P
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2024.02.22. 06:37
Sokan elkövetnek egy nagy hibát, amikor sílécet választanak, mégpedig azt, hogy túl rövid lécet akarnak és csupán egy számot mantráznak, a fordulási kör sugarát, amit úgy gondolnak, hogy nekik az kell. Ez fordított logika. A lényeg, hogy nem a síléc rádiuszából kell kiindulni. A síléc kategóriájának kiválasztása után, a fordulási kör sugara az egyéb paraméterek következménye kell hogy legyen.
A helyes síléc-hossz megtalálásához érdemes ezt az egyszerű, mégis komplex kalkulátort használni:
https://sswboardhouse.com/ski-length-calculator/
Pisti P
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2024.02.22. 06:19
Sokan elkövetnek egy nagy hibát, amikor lécet választanak, mégpedig azt, hogy túl rövid lécet szeretnének maguknak. Ez fordított logika. A lényeg, hogy nem a síléc rádiuszából kell kiindulni. A síléc kategóriájának kiválasztása után, a fordulási kör sugara az egyéb paraméterek következménye kell hogy legyen.
Ez a síléc-hossz választó sokat segíthet:
https://sswboardhouse.com/ski-length-calculator/
Pisti P
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2024.01.16. 12:14
Márc. 16-23. Les 2 Alpes buszos útra keresek útitársat.
Más időpontban pedig társulnék Les 2 Alpes-ba, vagy Avoriaz-ba, esetleg Chamonix-ba.
Pisti P
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2023.12.08. 15:57
Nem erről a képen látható lécről írtam, ez egy ősrégi darab. A saját GS lécem - amiről írtam - sok amerikai cikkben fellelhető, ahol az ottani oktatók ódákat zengenek róla. Nem véletlenül ;) Az élváltás sebességét több tényező is befolyásolja. Azért emeltem ki a tömeget, mert - még ha furcsának is tűnik - az is hatással van rá. A fa mag alap, ezt talán az amatőrök is tudják. Az is nyilvánvaló, hogy a sítudás is befolyásol. Aki a léc tömegében bízik csak egy keményebb pályán, annak még van fejlődnivalója. Aki pedig tapasztalt egy könnyű léccel, annak a kemény pálya sem jelent akadályt egy könnyű léccel.
Előzmény: (gaboca 219533)
Pisti P
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2023.12.08. 09:22
Nem, nem csak sítúrázásnál !
Lesiklásnál is minél könnyebb léc, annál nagyobb az élmény!
Annál gyorsabban tudsz élváltást csinálni, annál kevésbé fáraszt stb-stb.
Minél könnyebb legyen a lesiklóléc is, ha nagyobb élményt akarsz!!!

A szűzhavas lécem egy olasz SkiTrab sítúra léc, ami 178 cm és csak 1440g/1 db !!!
Na, azzal is csúcs az élmény ;)

A LÉNYEG A SÍLÉC TÖMEGE!
MINÉL KÖNNYEBB, ANNÁL JOBB!!! :)
Pisti P
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2023.12.07. 21:49
Pár évtizede 190 cm-es GS carving lécekkel síelek kezelt pályákon nagy élményfaktorral. Ha van tudás, nem kell hozzá jó kondi. Egyetlen dolog kell hozzá, nagyon könnyű síléc. A mostani lécem egy 191 cm-es Rossignol X 9.9 Mountain Viper, ami csak 1570 g/1 db léc!!! Szinte ingyen jutottam hozzá két párhoz újonnan, 10 ezer Ft-ért vettem párját a Mallory-ban 6 éve 😆 Kb. feleannyi a tömege, mint az előző Head GS versenylécemnek volt ..., élményben a két véglet 😉 Sokan nem is nézik a tömeget, amikor lécet vesznek, ami nagy hiba ... A tömeg az egyik legfontosabb paraméter!
Pisti P
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2022.01.16. 21:49
Akkor egy pár mondat a friss valóságról. Tátralomnicon a kutya sem ellenőrzi az oltottságot. Ezen felül, a síelők többsége nem visel maszkot a felvonókabinban sem. Mintha semmilyen korlátozás nem lenne.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.