Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

szilviam2 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
szilviam2
3 élménybeszámolót írt
3
7 éve tag
2024.01.04. 07:47
2023 dec.25-29-ig voltunk ezen a síterepen, nekünk ez volt az első Dolomitos látogatásunk de úgy érzem nem az utolsó!
Szlovénia felől, érkeztünk az olasz autópálya 2 részen volt fizetős, melynek díja 5,5 Eur mindkét szakasz, Falcade felől mentünk fel az 1918 m -es magasságban fekvő Passo San Pellegrino kis nem is tudom mibe, hiszen csak a síterephez kapcsolható szállások voltak itt. Mi a Residence Rododendro apartmanház egyik lakásban laktunk, ami síelve megközelíthető.
Az út nekünk 2 megállóval odafele 9 óra visszafelé 8,5 órába telt, De megérte!!.
A síterep hatalmas nagy élményt nyújtott, csodálatos környezet, nagy széles változtatos, hosszú pályák, eloszló tömeg (abszolut nem érezhető ) és még így sem tudtunk mindent besíelni, erre a terepre kevés a 3 sínap.
Ezt még megfejelte, hogy itt rendezik a 2024-es női lesikló világkupát , emiatt a világ minden tájáról már voltak versenyzők, külön élmény volt velük síelni, és természetesen lemenni a LA VOLATA (41-es) világkupa pályáján.
Ami nekem furcsa volt, hogy nincs ingyenes mosdó a terepen, csak úgy tudsz elmenni, ha beülsz a Hüttébe, amúgy fizetős! 0,5 Eur.
Az időjárás sajnos elég meleg volt, napsütéses +7 hegyen +0 és 1 a völgyben, szinte végig az ottlétünk alatt, sajnos ez látszott is, mivel napközben eléggé olvadt , de jól bírta a hegy, emitt a Margheritaról a Falcadeba vezeő 20-as Innamorati pálya nem volt nyitva, de a La Buseig lesíelve majd onnét a 30-as La Buse-Molino pályán lehetett menni a faluig. Nekem a kedvenc a 42-es Le Caviette volt , aminek egy része az erdőben megy, kevésbbé volt felkapott, így néha rajtam kívül még egy-két síző lézengett.
Összességében a meleg ellenére jól bírták a pályák, délutánra már nagyon buckásodott de reggelre minden kisimult és maradt is hó rajta...
szilviam2
3 élménybeszámolót írt
3
7 éve tag
Topik: Rogla
2018.01.03. 09:34
2017.12.27-31-ig voltunk Roglán. Igazi "csalódás" volt pozitív értelemben.Az autópályán a céltól 37 km-re verőfényes napsütésben, 10 fokban, néha szakadó esőben teljesen elkeseredve, azt hittük, hogy csak "gombászni" fogunk ilyen tavaszias időben..igazi meglepetés várt minket..ahogy elkezdtünk felfelé haladni az eső átváltott havas esőbe majd hóba! Mire felértünk 70-110 cm-es hó várt. Nem hittük el.. tökéletes síelésre kiváló. Minden pálya nyitva!
Kedvesek ,segítőkész emberek. A legkisebbek/kezdők számára is tökéletes,három fokozatú tanuló pálya áll rendelkezésre. A pályák nagyon jól kezeltek, szélesek ,nem volt érezhető a tömeg(1 nap),akkor is max 4-5 percet álltunk sorba , de ha elegünk lett abból is felmentünk a kék 13-as erdei pályára ami fantasztikus és kevésbbé volt elterjedt..A hütték: korsó sör: 3,5,pizza:7,forró csoki 2,6 eur.Nekünk annyira bejött,hogy már most visszafoglaltam a következő karácsonyi szünetre!:) Csak ajánlani tudom, és szerintem sokmindent elmond, hogy elég sok osztrák síel itt!!
szilviam2
3 élménybeszámolót írt
3
7 éve tag
2017.01.07. 16:04
Sziasztok,

régen volt hozzászólás, gondoltam leírom a karácsonyi élményeinket Malino Brdo-n.
2016.12.29-31-ig voltunk ezen a síterepen...fantasztikus pályaszálláson.. A pályákat (2- 1a- 6 piros) minden nap rendezték így másnapra teljesen tökéletesek voltak. A két tanuló (kicsi tányéros) pályát is rendezték így azok is teljesen rendben voltak, a kezdők , gyerekek is élvezhették a síelés örömeit..a piros pálya nagyon gyors haladó síelőknek kiváló...
Sajnos a völgybe vezető 1 b pályát csak 30.-án kezdték el hóágyúzni rendesen és rendezni .. előtte való napokban sajnos teljesen jeges élvezhetetlen volt de miután rendbe tették ..egy nagyon tökéletes gyönyörű pályát kaptunk és tudtunk síelni majd 4 km-en keresztül! Az árak sokkal barátságosabbak voltak mint Donovalyn vagy Chopokon..mert itt volt 12-ig és 12-től lévő jegyek..
mi mindig 12:00 órától síeltünk 16 -ig ami azt jelentette: felnőtt:15 euro junior:12 euro gyerek: 10 euro.

Szóval egy nagyon jó, rendezett síterepe , kevés sorbanállással.. barátságos árakkal,nekünk jobban tetszett Donovlynál..
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.