Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Serkoczi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Serkoczi
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
2011.12.05. 15:53
Teljesen igazad van! A meleg ellen nem tehet senki! De én nem is azt írtam, miért olvad el a havuk és miért nem tesznek ellene semmit! Pénteken még minden ok volt, de most hétfő van, meleg van és rohamosan fogy a hó!

Én az eltúlzott kiírásokat és a VALÓTLAN hóvastagság adatokat kritizáltam!
Az osztrákok miért 0-XX cm havat írnak? Mert őket rendesen ellenőrzik és mert korrektek!
Előzmény: (morzsa82 126062)
Serkoczi
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
2011.12.05. 15:31
A Síaréna webkamerája szerint nem túl sok esély van a síelhető állapot fenntartására! Szerintem 1-2 nap és vége az idei szezonnak! Mert Eplény kezdte és ő is fejezi be :) legalábbis így állítják be magukat, hiszen ott még 30-80 cm a hóvastagság és benne vannak az eu top 10-ben!

Én őszintén szurkolok nekik, de ezt nagyon nem így kellene eladni! Lehetnének sokkal visszafogottabbak, diszkrétebbek mert ha most a honlapjukon, vagy a hójelentésekben lévő kiírások, vagy akár a megjelent hírek miatt odamennék, borzasztó nagyot csalódnék!

Ettől függetlenül respect, hogy havat csináltak amikor mások nem, de azért nem csodát csináltak, csak éltek a lehetőséggel. De ettől se többek, se kevesebbek nem lettek.

OFF: a túlzó, elnagyzolt marketing-kommunikáció károsabb hatással jár hosszútávon, mint a visszafogottabb-korrekt tájékoztatás!
Serkoczi
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
2011.12.05. 15:21
Információim szerint gőzerővel a szezonnyitáson dolgoznak a Síparkban. Nemrég voltam fent, még építkeztek de ha jól tudom a héten mindennel elkészülnek ami a nyitáshoz kell.

Szerintem inkább a pályán dolgozzanak, mint a számítógép előtt ülve azt lessék kérdezett-e valaki valamit itt a fórumon. (főleg, hogy ott van erre a saját honlapjuk)

OFF: Eplényről pedig annyit, hogy ők aztán soha semmire nem válaszolnak a sielok.hu fórumán, még a saját weblakjukon is alig! Viszont a kommunikációjuk az keményen eltúlzott: jelenleg is 30-80 cm havuk van, benne vannak az eu top 10-ben hóvastagság szerint, miközben a webkamerájuk szerint tiszta sár a pálya és ki van lyukadva! :) Na ennyit róluk!

ON: A Sípark kiírásai is torzítanak sokszor, de nem ennyire. Azaz nem fordul át hazugságba! A marketing ilyen: mindent osztani kell, csak nem mindegy mennyivel. Nálam még az abszolút korrektek közé tartozik a Sípark, de lehet másnak máshol van ez a küszöb.
Előzmény: (laky 126052)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.