Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Serkoczi
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
2011.12.05. 15:21
Információim szerint gőzerővel a szezonnyitáson dolgoznak a Síparkban. Nemrég voltam fent, még építkeztek de ha jól tudom a héten mindennel elkészülnek ami a nyitáshoz kell.

Szerintem inkább a pályán dolgozzanak, mint a számítógép előtt ülve azt lessék kérdezett-e valaki valamit itt a fórumon. (főleg, hogy ott van erre a saját honlapjuk)

OFF: Eplényről pedig annyit, hogy ők aztán soha semmire nem válaszolnak a sielok.hu fórumán, még a saját weblakjukon is alig! Viszont a kommunikációjuk az keményen eltúlzott: jelenleg is 30-80 cm havuk van, benne vannak az eu top 10-ben hóvastagság szerint, miközben a webkamerájuk szerint tiszta sár a pálya és ki van lyukadva! :) Na ennyit róluk!

ON: A Sípark kiírásai is torzítanak sokszor, de nem ennyire. Azaz nem fordul át hazugságba! A marketing ilyen: mindent osztani kell, csak nem mindegy mennyivel. Nálam még az abszolút korrektek közé tartozik a Sípark, de lehet másnak máshol van ez a küszöb.
Előzmény: (laky 126052)
laky
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
2011.12.05. 14:40
Hiába az érdeklődés ha az üzemeltetőtől nem jön semmi válasz október óta. Kommunikációból elégtelen. Példát vehetnének Eplényből.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.