Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

terezgatya által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (9)Időben csökkenő Időben csökkenő
terezgatya
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2019.02.04. 07:26
Örülök, hogy tudtam segíteni. Szerintem is nagy élmény látni őket síelni. Amit szintén érdemes megtekinteni még majd egyszer, az az edzés. Verseny előtti napon a Reiteralmon.
Előzmény: (Varghasz 204318)
terezgatya
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2019.01.27. 21:03
Ho lesz. Nagyon sok van. Itt amugy a hatalmas tomeg is eloszlik, a hegyet kell a 4 kozul jol kivalasztani. En a ket szelsore eskuszok. Hochwurzen tiszta donovaly, tele van reszeg, szarul es figyelmetlenul sielo szlovakkal. Ez veszelyes. Plusz keskenyek a meredek palyak, viszont hosszuak a laposak. A masik 3 hegy viszont karpotol mindeneret!
Előzmény: (Borella 204087)
terezgatya
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2019.01.27. 20:56
Amit kineztel az erdo. Meredek, es tele van hoval, azon tul, hogy be is van keitve. Onnan nem fogjatok tudni megnezni. Tavaly a start melletti resz az elso letoresig ingyen volt, talan iden is. A Planaistrassen megkozelitheto autoval a palya teteje, bar parkolni nem egyszeru de nem is lehetetlen. Onnan csak kicsit kell setalni lefele. Hagovas, vagy minimum sibot ajanlott. :)
Előzmény: (Varghasz 203837)
terezgatya
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2010.01.04. 13:35
Milyen keserűség? Olvasta a bejegyzéseket, amikre válaszolt?
Előzmény: (kócos 78320)
terezgatya
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2010.01.04. 08:48
Kedves László!

Igen, valóban van közöm a síoktatáshoz. Egyszer beiratkoztam önökhöz, aminek az lett a vége, hogy később inkább magamtól tanultam meg síelni. És ebben nagy szerepe van személy szerint magának. Igaz ez nem tegnap volt és lehet azóta sokat fejlődtek, de amit akkor tapasztaltam az elrettentett a síoktató további igénybevételétől.

Ne haragudjon amiért nem válaszolok ilyen tételesen, de kocasízőként ennyire mélyen nem érint a dolog. Csak mint egykori ügyfele javasolnék több alázatot és több odafigyelést.

Azokon a napokon nem én voltam a "leggyengébb láncszem", de felháborított, hogy egy "kezdő csoportot" indított, amelybe csatlakozott rengeteg már síelni tudó ember és hozzájuk igazította a programot. Ahhoz nem kell varázslónak lenni, hogy valaki tartsa az eredetileg elhatározott ütemtervet és ha olyan emberek csatlakoznak a csoporthoz, akik rosszul választottak oktatási szintet, akkor azt ne annak a büntetése árán oldja meg, akinek az oktatás egyébként szól és ne tegye ki a többi - jól csoportot választó leendő sízőt - fokozott kockázatnak (mint például engem, azóta is sajog a lábam ha rá gondolok mekkorát pereceltem akkor).

Szóval több alázat, több odafigyelés és kevesebb öntömjénezés. Ha valakinek nincs türelme vagy kedve az oktatáshoz, akkor inkább hagyjon fel vele, mert többet árt, mint használ.

Üdv'
Dénes
terezgatya
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2010.01.02. 23:16
elnézést kérek, de kicsit fárasztó ez az öntömjénezés

Kedves Replaci!

Mi a véleménye arról az oktatóról, aki kiemeli a "nullkilométeres" csoportból az általa leggyengébbnek ítélt tanulót - aki egyébként kifizette a teljes oktatást -, hogy gyakoroljon egymaga, míg a többiekkel - akik valójában nem nullkilométeresek voltak, de ez az oktató ezt nem vette észre! - gyorsabban haladhasson?

Vagy arról, aki elbagatelizálja a bot használatát, holott a helyes tartáshoz szerintem ez elengedhetetlen dolog?

Vagy aki elfelejti leoktatni, hogy síelés közben mit csinálunk a vállunkkal, törzsünkkel, térdünkkel?

Viszont mindeközben oktatást tart arról, hogy neki hányszázezres léce van, verset szavaltat és elmondja, hogy micsoda műhelymunkát végeznek.

Vajon a fent említett - csoportból kiemelt - ember maga szerint megszerette a síelést? És ebben van szerepe a kitűnő oktatónak?

Üdv'
Dénes
terezgatya
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2009.02.26. 22:25
A moderálás után már egész szalonképes. Sajnálom, hogy Machuék temérdek munkáját tönkreteszik / elrontják egyes, agyukat használni képtelen "individuumok". Nincs ez így jól.
terezgatya
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2009.02.26. 21:47
Egyetértek Juluval. Tavaly sokat jártam ide, idén ma voltam kétszer is. Először és utoljára. Két ok miatt. 1: Ennyi sorbanállás mellett élvezhetetlen a síelés. Biztos van valami általánosan elfogadott index, hogy hány ember síelhet normálisan / biztonságosan hány négyzetméteren (mekkora liftkapacitás mellett), de a mai forgalom felülmúlt mindent. 2: A közönség hozzáállása. Ennyi kretén tahó gyökeret eddig csak szlovákiában láttam eddig. Annak gyökér agyatlan *** **** parasztnak, aki a lenti lifthez álló sor előtt 2! méterrel gázolt el 2 embert nagy sebességgel pedig üzenem, hogy isten azért teremtett agyat, hogy használja. Nem fáj az.

*moderálva
terezgatya
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2008.12.28. 14:42
Helló,
Lunz am See felől egy szurdokban vezet az út egy patak mellett, nagyjából vízszintes az út, úgyhogy véleményem szerint még erős havazás esetén is járható. Mi dec.19-én mentünk Gaming felől (aznap épp 30 cm hó esett le) és simán odaértünk egy normál személyautóval.
Viszont otthagytunk két pár botot... Ha megy valaki Budapestről mostanában arrafelé, esetleg elhozná? :) A nagy Ötscherre vezető felvonó lábánál volt a szállásunk, ottmaradtak a botok.
Köszi.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.