Sziasztok, Én tavaly voltam Paganellán síelni, a pálya szuper, minden igényt kielégít, csak dicsérni tudom, kezdőknek, haladóknak, profiknak. Ha "vérprofi" vagy és csak fekete pályán "tudsz" síelni, ne ide menj.
Molvenoban laktunk a ***Hotel Auroraban. A személyzet korrekt. A szobák melegek voltak, főleg a kétágyasak kényelmesek, a 4 ágyasban van 1 emeletes +2 heverő, nekünk teraszunk is volt,lehet cigizni és piát hűteni, kiléptem és elém tárult a csodálatos tó, az ágyak jók, az étel bőséges, reggeli mindíg hasonló de többféle így lehetett kombinálgatni, friss péksütit is kaptunk. A vacsorát magyar szakács készítette (mindig finom volt) kétféléből lehetett választani: 1 magyaros, (pl: sült csirke, sertéssült+ köret, stb) 2. olasz tészta (volt jobb is pl:bolognai és gyengébb is pl:fokhagymás tészta( kissé szegényes és betegen fokhagymás :) de kipróbáltam), ja annyit ettél amennyit akartál mindkettőből, meg amíg jutott, de volt bőven. Sorba kellett állni és a szakács szedte (szerintem jó a módszer mert így senki nem barmolja össze a kaját és nem szedi ki csak a javát), igaz volt nagy tülekedés a sorban, de ne csodálkozzunk Magyarok vagyunk és néha nem tudjuk átlépni az árnyékunkat :) Asszem csak a sültcsirke fogyott el a többiből maradt is.
Negatívuma a hotelnak a "melegvíz" hiánya. Reggel sem és este sem volt, pedig többször kerestem. Mikor hazaértünk a sielésből felstartoltunk ledobáltuk a ruhát és gyorsan be a zuhany alá na ilyenkor volt langyos víz (a leggyorsabbaknak) naponta cseréltünk a szobatárssal hogy ki megy előbb. A másiknak maradt a hideg. Természetesen panaszkodtunk a recepción de természetesen a jól bevált dumával leráztak: Tudnak róla és szóltak a szerelőnek csak még nem jött! A vendég a hibás mert elzárt valami csapot! stb. Szerintem a főnök a hibás mert vagy nincs nagyobb kapacitás de ezt nem hiszem, vagy egyszerűen spórolnak rajtunk a melegvízzel, ami szemétség és buta logika mert a vendég elégedetlen és pl leírja egy ilyen nagylátogatottságú fórumon.
Mindemellett van lift, a földszinten ingyen csocsó, rtl klub (ha valaki tv-t nézni menne)
A városka éjjel kihalt volt, de nappal van abc, boltok, grappa üzlet talán kettő is, kóstolót is adnak és nem túl drága mi többfélét is vettünk, pizzéria(este is valameddig nyitva)
Összességében pozitív élményekkel tértem haza, az olaszok tök lazák nem stresszelt ott senki :)
https://sielok.hu/fotoalbum/565919/kep/1/