Sziasztok!
Mi is hazaértünk vasárnap hajnalban. Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom (illetve a társaságban szinte mindenki) hogy élete eddigi legjobb síelése volt. Ekkora mákunk ritkán lesz, hogy leszakad 3 méter hó aztán meg 6 napig szikrázó napsütés, -5 +5 fokok:)
Szóval az utsó 10 km-t 3 óra alatt tette meg a busz a sok idióta miatt, de sebaj addig jól haladtunk, és a szobát is gyorsan megkaptuk.
Szóval......:) A szállás fantasztikus jó helyen van szerintünk, 20 m-t kellett gyalogolni, és már a "Chaudanne" pályán csúsztunk is lefelé. Amit nem értettem. Miért kerül drágábba Valloire??????? Szerintem Valmeinier sokkal jobb. A Valloirei pályák nekünk nem jöttek be, de a legbrutálisan legjobb rész a központi Crey du Quart!!!! Hát időnk nagy részét ott töltöttük, marha jó piros pályák szinte alig ember, ja és nem mellékesen egész nap oda tűzött a nap, pálya közepén egy marha nagy hütte. Mi kell még?:)
Onnan hazafelé mintegy 3-4 útvonalon is mentünk, változatosak voltak napjaink.
Egy szó mint száz, az első olyan francia terep, ahova mindenképpen vissza szeretnék menni (most a tudásom miatt csak a könnyebb pályán kívüli részek voltak meg), mindenkinek ajánlom, a szállást is, mert szerintem nagyon jó helyen van, 1,5 óra onnan Valloire.
Ha kérdés van írjatok.