Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mandula28 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (11)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mandula28
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2011.02.15. 16:51
Hello,

a video-t ajánlom én is.
Amikor először megláttam magam... hát
nagyon ledöbbentem, nagy csalódás volt.
Szinte mindenben találtam hibát, a kezem, a vállam, a lábaim brrr..

Most 2 szezon után csináltam egy újat, nos itt már rendesen vissza kellett venni a sebességből, hogy tartsák az iramot és a képminőség is jó legyen. Bár teljesen elégedett még mindig nem vagyok magammal.

És amiből még sokat lehet tanulni azok az esések. Amíg a tartásommal gondok voltak (és nem csak esztétikai) addig írtó nagyokat estem, sokan ott rontják el, hogy nem akarnak lemaradni- csak az fontos, hogy jó gyorsan leérjenek aztán esnek mint az állat, sérülnek.
Mióta nagy nehezen eltaláltam a helyes tartást nem esek, esetleg seggre ülök a jégen.
Mandula28
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2011.02.14. 17:52
Hello,

oktató és oktató között nagy különbség lehet én nagyszerű és lelkiismeretes emberekkel találkoztam, akik inkább ráhúztak az órára és nagyon kedvezően számoltak.
Természetesen meg lehet tanulni önállóan is, csak egy kívülálló és profi jobban átlátja a helyzetet.

Az osztrák oktatókat én sem csíptem különösebben.
h i r d e t é s
Mandula28
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
Topik: Hochkar
2011.02.14. 06:27
Sziasztok!

Tudnátok szállást ajánlani Hochkar közelében.

Köszi M
Mandula28
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2011.02.12. 13:42
Hello,

szerintem nagyon kevesen vannak akik oktató nélkül jól megtanulnak snowboardozni.
Ahogy Vau írta, le-lejönnek, de akit igazán csodálni lehet a pályán annak rendkívül kidolgozott a mozgása, és elég nehézkes oktató nélkül elsajátítani.

Több ismerősöm már évek óta boardozik, ronda tartással rossz kötésbeállítással - és ebből adódóan esni is sokkal többet esnek. Szerintem kifizetődöbb, biztonságosabb egy profitól tanulni.
Mandula28
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2011.01.22. 09:30
Sziasztok!

A héten Dachstein-West-en síeltünk, jó magam először.
Nagyon tetszett a pályarendszer, gyönyörű hely, jó felvonó parkkal - és kedvező árral.

Csütörtökön viszont rettenetes tragédia történt Russbach-ban
a gyakorló pályán egy 5 éves kisgyerek kiesett a csákányosból és becsúszott egy ratrak alá - azonnal meghalt. Helyi volt, a lift társaság egyik tulajdonosának a dédunokája. A ratrakos felelőségét még vizsgálja a rendőrség, de az oktatók azt mondták, hogy nem hibás - miután a gyermek kiesett, az oktató szólt neki, hogy maradjon érte megy, de ő elindult.
Kitűzték a fekete zászlót a gyakorló pályán.

Üdv. M.

A szállásunkat ajánlom mindenkinek:
a busz a ház előtt állt meg kb. 5 perc a pálya, 47 euro félpanzióval, szépen berendezett szobák és kedves kiszolgálás. Kirchenwirt
Mandula28
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.12.30. 13:51
Hello!

Hirschenkogelre megyünk holnap. Mennyien voltak ma, vagy tegnap? Volt sorbanállás?
Ha valaki volt írja meg!

Köszi M.
Mandula28
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.11.28. 17:09
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy mikortól lesz éjszakai síelés, ill. a szánkópálya mikor nyit?

Köszi: M.
Mandula28
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.10.23. 19:44
Sziasztok!

A kapruni honlapon olvastam, hogy a dec. 1-vel nyitó új részben lesz ingyen wifi. Most nincs az alpincenterben?

Mandula28
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
Topik: Obertauern
2010.02.18. 19:34
Köszi mindenkinek az info-t, bárminemű jótanácsot továbbra is (hütte... ) szívesen fogadok.

KÖszi: M.
Mandula28
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
Topik: Obertauern
2010.02.18. 05:37
Nem tudjátok véletlenül ez a tauernrunde hány km lehet?
Mennyi időbe telik míg körbe értek?

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.