Márc, közepén tervezünk itt eltölteni néhány napot. Gondolom ekkor még itt nem jellemző a hóhiány, olvadás stb.
A területet jól ismerőktől kérdezem, hogy ez a terület és Kleinarl-Flachauwinkl-i rész összeköttetése megoldott-e (autópálya) ?
Mindenkinek sok havat, jó sízést !
9-én voltunk itt.Két tányéros és két pálya üzemel (+a 1 bébilift).Tűrhető hóviszonyok délelőtt,du.1-2 körül buckásodás jegesedés.A családi ár nagyon kedvező.Egy napra elmegy, de másnapra mi is inkább Donovalyt választottuk.
Itt a Nova Hola oldal kitűnő volt (másik oldal is csak az túl lankás).Csak itt a bérletárak kicsit elszaladtak.750Sk a felnőtt napijegy-ez már közel osztrák ár, no dehát ez van !
Azokat kérdezem, akik a közelmúltban jártak itt:
-merre érdemes BP-ről menni-Esztergom vagy esetleg Parassapuszta felé ?
-kell-e, érdemes-e szlovák autópálya matricát venni?
Mi szombaton mennénk ide, ha nem lesz keményebb enyhülés !
Próbáld meg a https://www.sbg.at/dillinger honlapot-mi az elmúlt szezonban itt laktunk egy hetet (13-an) és elégedettek voltunk.Ez az apartman Saalfeldenben van kb. 10km-re Leogangtól-ahonnan egy közepesen tudó csapat gond nélkül be tud kapcsolódni a pályarendszerbe (mi is ezt tettük)!
Bár véleményem szerint kicsit korábban kell ezen a környéken foglalni, mert néhány héttel az indulás előtt már nehéz megfelelő helyet találni. Egy emailt megér, hátha van még szabad helyük.
Egyébként kitűnő adottságú a hely, mint ahogy az előttem szólók ezt már részletesen leírták.
Sok havat, jó pihenést!
Üdv.: CF
Természetesen a gyerekeknek a kedvezőbb gyerek bérletet fogjuk venni.Mi Saalfeldenben fogunk lakni, ezért gondoltam a Leogangból indulásra,de a Ti véleményeteket figy.be véve valszínűleg megfontoljuk a Saalbachból vagy Hinterg.-ből indulást, bevállalva reggel a némiképpen hosszab utat.
Üdv:CF
Köszi Agent a gyors választ.Sajnos én sem találtam semmi ilyen lehetőséget a terület honlapján. Akkor lehet, hogy összefutunk ?
Mi a Leogang-i részről rajtolunk majd naponta, ugyanis kissebb gyerkőcök is vannak a csapatban.
Sajnos az időjárás előrejelzések nem ígérik a legkedvezőbb időt (havaseső stb.), de azért remélem jól érezzük magunkat.Szerinted kell aggódni emiatt?
Sziasztok!
10-én megyünk erre a síterületre, és van néhány kezdő is a csapatban.Olyan kérdésem volna, hogy van-e ezen a síterületen kezdők számára kedvezőbb árú bérlet, vagy esetleg rövidebb ingyenes lift? Kezdők számára kicsit durvának találom a teljes 200km-re érvényes bérletárat, hiszen úgyis ennek csak a töredékét fogják használni.Segítségeteket előre is köszi!
Feb.10-től megyünk erre síterületre és pár kérdésem lenne: az esti sízés melyik pályákon mely felvonókkal lehetséges, ill. az 5 napos bérlet autómatikusan érvényes az esti sízésre is, vagy külön jeggyel működik ? Segítségeteket előre is köszi ! Jó (több !!!) havat kívánok mindannyiunknak !
Sziasztok !
Febr. közepén megyek egy kisebb társasággal erre a síterületre. A szállásunk Leogang közelében lesz.Lenne két kérdésem: az Asitz I-nél levő parkoló fizetős-e; ill., ha veszek egy 6 napos bérletet mondjuk vasárnap délben, az mikor jár le- pénteken este vagy szombaton délben ?
Biztosan többen vannak akik már sokszor jártak itt és tudnak válaszolni!
Üdv.Sok havat jó síelést mindenkinek !