Azt tegyük hozzá hogy a kozeles nem az útviszonyoknak megfelelő sebeséggel hajtott!Főleg ha integettek neki előtte ! Akkor nem a gázra hanem a fékre kéne lépni!
Köszi majd megkeresem ezt a goopass pontot. Nagyon várom már ,remélem nem fogunk északon ragadni egy váratlan leállás miatt! Sajna nekem semmit sem mondanak ezek a számok,mi majd megyünk amerre látunk 😀
Köszi! Közben megvettem a jegyet a gopasson ,remélem jó lesz ,sosem vettem még,kaptam 2 db. vonalkódos névreszóló jegyet meg egy számlát amiket ki nyomtattam.( 2 főre vettem ) egy barátommal megyünk akit a gopassomhoz hozzáadtam mint partner 😀
20.án szeretnénk csak az a bai ,hogy a 4 fős brigádból ketten lemondták,ha valaki csatlakozni akarna akkor szerintem lehetséges lenne, hatvanból lenne az indulás!
Na akkor ez jó ha egy bérlettel használható mindkét oldal.
A weboldaluk szerint van valami jegy autómata is a helyszinen?Arra is olcsóbbat ír.
Ill ez a goopass os dolgot emailel igazolom ott a helyszinen?
A déli és az északi felvonókra külőn bérlet kell? Vagy azt meg lehet csinálni hogy a délin fel megyek és az északin le csúszok,majd ugyan így vissza?
Ill. ott helyben is lehet gopasst kiváltani amivel olcsóbb lessz a bérlet már arra a napra is?
Illetve azt szeretném kérdezni hogy ha go pass al veszem a jegyet akkor az tuti hogy elég a vissza igazoló email ha nem érkezne meg addig? Illetve nemtudom jól értelmeztem e hogy ott van jegy automata is? Mert az is olcsóbb mint kp ben a pénztárnál.