Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Cintia által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Cintia
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.03.01. 14:06
Szia!

Minél hamarabb érkezel a kölcsönzőbe annál, jobb hiszen több lehetőség közül tudsz válogatni.Érdemes már ott lenni amint nyit a bérlő hisz a bérlés nem 2 perc lesz. Fontos hogy kezdőként inkább egy puhább deszkát kapj, és a baki kényelmes legyen, tehát ne nyomjon sehol, de ne is tudjon mozogni benne a lábad.
A Síoktatásról nem tudok nyilatkozni, ezután olvasgass a honlapon, biztos van róla info.
Tanácsot nem adnék, ha oktatásra jelentkezel, mert az oktató akkor személyre szabott tanácsokkal fog tudni ellátni, mert látni fogja mi megy jobban mi kevésbé.
Én csak annyit tudok ajánlani, hogy a fenék protektort és a térdvédőt is szerezd be, vagy béreld... az mindig jól jön! :)
Jó csúszást neked!
Előzmény: (bpj 200219)
Cintia
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.02.27. 09:40
Egy csodás Vasárnap!
Szerencsénkre Február 25.-én meg tudtuk látogatni ezt a pályát is. Vasárnapra való tekintettel nagyon sok emberre számítottunk, de meglepődésünkre ez nem így volt.
Habár a parkolóban volt autó bőven, a pályán egyáltalán nem érzékeltük a tömeget!
GoPass kártyára előre megvásárolt jegyünk, gond nélkül működött a felvonóknál.
Első alkalommal voltunk ezen a pályán, de állíthatom, hogy beleszerettünk!
Nekem kezdőnek szuper kék pályákhoz volt szerencsém, ahol bőven lehetett gyakorolni, mert hosszú is és jó széles is volt a pálya, amit nagyon szerettem benne. Nem kellett mindig azon aggódnom, hogy ki fog elsodorni mert bőven volt hely kikerülni engem.
Aki pedig haladó, annak is ideális a piros és a fekete pálya.
Felvonóknál egy percet sem kellett várakoznunk, a kiszállásnál pedig jól ki van alakítva. A pálya rendesen karban tartva.
Az időjárás kedvezett nekünk, mert hiába -14 fok volt, csodás napsütés volt egész nap.
A kör hüttében pedig eddigi legjobb forrócsokinkat fogyasztottuk el. Hangulatos és családbarát az egész pálya. Elrendezésben és felkészültségben is első osztály. Gyerekeknek és teljesen kezdőknek hatalmas tanuló pálya volt elkerítve.
Ami még elnyerte a tetszésem, hogy a pálya mellett volt egy kisebb kirakodó vásár... ahol kedvünkre válogathattunk, hűtőmágnestől, az alkoholig, gyerek ajándékokig, kiegészítők közül bármit.
Összességében egy szuper napot töltöttünk ott. Biztosan visszatérünk még ide sokszor! :)

Délután a képeinket is feltöltöm egy albumba!
Cintia
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.02.13. 19:05
12.én volt szerencsénk ellátogatni a Síparkba.
Reméltük, hogy egy hétfői napon kevesebb emberrel kell osztoznunk a pályákon! :)
Meglepődésünkre még ilyenkor is tele volt a parkoló!
Természetesen nagy csodákat nem vártunk a pályáktól az időjárás miatt, viszont a pályákra legalább ágyúzott havat azt igen! :(
Hétfőn nyitásra már odaértünk, és szomorúan láttuk, hogy a pályák kaotikus állapotban vannak! Hóágyúzás kb. 15 percig volt az is a forgalmasabb "látható" a hüttéhez vezető részen. Volt olyan idő, hogy érdemes lett volna az ágyúkat beindítani és feltölteni a pályákat, hogy legalább ne a jégen és a földes részeken kelljen csúsznunk.
Arról nem is beszélve, hogy a vasárnapi nagy roham után, biztos nem lett rendbe téve a pálya! :( Mivel elsők között voltunk Hétfőn a pályán 100% ig állíthatom.

Sajnos ilyen árak mellett elvárnánk azt, hogy tényleg mindent megtegyenek ezért, mert biztos tudtak volna többet tenni!

A nap folyamán még a beülős felvonó is elromlott, tehát 13:30 kor véget ért számunkra a csúszás. Természetesen ezzel semmi gond nincs, mert előfordul...viszont így a sorok a csákányos rövidebb kék pályánál túl hosszúra nőttek ahhoz, hogy érdemes legyen kivárni.
Pozitívum, hogy a napi bérletünk árából a felét visszaadták.

Kezdőknek első csúszáshoz elegendőek ezek a pályák. Nekünk viszont túl drága ahhoz, hogy 5 perces köröket csúszunk, ráadásul snowboard-al, ami a csatolgatások miatt sem kellemes.
Cintia
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.01.22. 11:20
10 barátommal együtt mentünk, mindenkinek jó volt a Gopass amit már hónap elején vettünk! :) Egyik barátom nem intézte el csak magának...ő 45 Euro-t fizetett egy napra!! Mi a GoPass-al csak 35euro-t. Nyugodtan vedd meg! Probléma nélkül működött mindenkinek!
Előzmény: (skalipat 198558)
Cintia
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.01.22. 11:12
Élménybeszámoló Jasná-Chopokról:
GoPass kártya mindenkinek tökéletesen működött, ennek köszönhetően 21euro-t spóroltunk a bérlet árából/fő! ;) Viszont erre is érvényes az, hogy minél előbb vásárolod annál kedvezőbbek az ajánlatok! Mindenkinek bátran ajánlom! Telefonos applikációja jobban kezelhető!

Biela Pút-nál volt szállásunk aminek előnye az esti csúszás lehetősége volt, mivel 18h és 21h között, 15euro ellenében lehet csúszni a 13as kék pályán! (ami nem túl hosszú pálya de levezetésnek, és kezdőknek gyakorlásra nagyon ideális.)Ilyenkor már nagyon kevesen vannak, illetve engedik a szánkózást is!!! Családoknak is ajánlom! ;)

A szállásunkhoz közeli 10es kék pálya elég rövid, és nagyon sokat kell várni a A3 kabinos felvonóra...ezért visszatértünk a kedvelt 5ös kék pályára, illetve a környező piros pályáira! Szerencsénkre könnyedén átjutottunk arra a terepre még úgy is, hogy nem ment minden felvonó!
A pályák jók, bár még sok felvonó múlt héten nem ment!
Jó csúszást mindenkinek! :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.