Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

gyerdelyi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyerdelyi
6 élménybeszámolót írt
6
18 éve tag
2010.02.11. 13:14
Kedves Sípark fenntartó sportbarátok!

Ma este indulok Mátraszentistvánra (hosszú hétvégi síelésre) és érdeklődni szeretnék az útviszonyokról illetve a pályák állapotáról. Mire számíthatok?
Köszönöm.
gyerdelyi
gyerdelyi
6 élménybeszámolót írt
6
18 éve tag
2009.10.12. 20:09
Sziasztok,

Rendszeresen síelünk a Kreischbergen és idén decemberre a Gasthof Schafferwirt-ben kaptunk szállást. A tulaj előleget kér (a teljes díj kb. 35%-át) banki átutalással, ezért jó lenne infót kapni a helyről mielőtt fizetek. Ha valaki már járt náluk szívesen fogadom a pár mondatos jellemzését.
Köszönöm.
Gyuri
gyerdelyi
6 élménybeszámolót írt
6
18 éve tag
2009.01.24. 21:38
Szia Fazekas,

December közepén voltunk az alábbi családi panzióban és az ajánlható kategóriába sorolom a helyet. Szimpatikus család, akik e-mail-ben történt foglalásra, előleg nélkül fenntartották a helyet. Reggelit és vacsorát is kaptunk teljesen elfogadható minőségben és mennyiségben. A felvonótól való távolság autóval kb. 3 perc.

Haus Ingrid
Ingrid u. Erich Schaffer
St. Lorenzen 24, Badstraße
A-8861 St. Georgen

https://www.kreischberg-haus-ingrid.at
gyerdelyi
6 élménybeszámolót írt
6
18 éve tag
2008.12.16. 09:33
robin, köszönöm megtaláltam.
gyerdelyi
6 élménybeszámolót írt
6
18 éve tag
2008.12.15. 09:13
Sziasztok,
Szerdától szombatig voltunk kint és a hó mennyiségével valóban nem volt probléma. Szerdán és csütörtökön egész nap esett, pénteken a már említett elektromos probléma miatt nem jártak a felvonók. A bérlet leadásakor viszont visszafizettek egy napi díjat (kb. 25 EUR), ez elég pozitív hozzáállás volt.
Szombaton egész nap a felhőkben síeltünk változó látási viszonyok között, de néha alig lehetett 10 méterre ellátni. Délutánra sokan feladták és 3 körül kiürültek a pályák és a felvonók.
Az új pirosnak jelzett pálya okozott egy kis meglepetést. Az elején szép lankás aztán egy letörés után átmegy feketébe, majd egy másik szakaszon ismét több mint piros, legalábbis szerintem. Aki úgy dönt hogy elindul rajta azt ne tévessze meg a felső szakasz, utána következik a lényeg.
Sajnos a pályákat nem gondozták egyik napon sem, pedig ha másért nem a lehullott hó miatt legalább végig mehettek volna rajtuk. Nekem a pályák állapota miatt fenntartásaim vannak, de a tavalyi tapasztalatom miatt még bízom bennük annyira hogy a szezon végén visszanézzek ide.
Sajnos porhó maximum a csúcs közelében van, alsóbb régiókban a 0 fok körüli hőmérséklet miatt tapad és gyorsan buckásodnak a pályák, amiket nem gondoznak, ahogy már említettem. Sokat segítene rajtuk ha jönne egy hideg periódus hogy legyen kemény alapja a további havazásoknak.
A szállás egyébként magán (fél)panzió volt , ha valakit érdekel, a címet megadom. Ár (34 EUR) érték arány teljesen rendben volt.

Akik most készülődnek azoknak jó síelést.
Murau-081209-14-2.jpg
Murau-081209-14-1.jpg
Murau-081209-14-3.jpg
Murau-081209-14-4.jpg
Murau-081209-14-5.jpg
gyerdelyi
6 élménybeszámolót írt
6
18 éve tag
Topik: Nassfeld
2008.11.19. 20:56
Sziasztok! December közepén mennénk Nassfeldre a Hotel Tröpolacher Hof-ba. Még nincs lefoglalva csak infót kértem a szállodától. Van valakinek tapasztalata erről a helyről?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.