dioo által küldött hozzászólások listája
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Ezt az írást kiemeltük a
síterepről írt élménybeszámolók közé.
30 éve bezárt síterepet nyitnak újra. Ez az elsö délutánunk. A World Rockie Tour helyszíne lesz most a hétvége. 1 csákányos felvonó viszi fel minket, a felvonóval szlalomban lehet most haladni, mert az éjszaka esett 20 cm hó után nem lett letolva. Bizakodik a jövőre nézve, wellness központ épül hamarosan megindul a fejlesztés .![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Szerintem már pénteken csúszunk Visegrádon. Még most délelőtt 11- kor is üzemelnek a hóágyúk! Hajrá!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Köszi a beszámolót, én ezt a síterepet néztem ki a hosszú hétvégére!
Előzmény: (Gregi82 205225)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Én is azt látom, hogy még a weblap sem aktuális, jelenleg + 18 celsius fokot ír az aktuális időjárásra, pedig igen jónak látszik a pálya. Szomorú.
|
![]()
Mi is ott kezdtük a gyerkőccel, akkor 3-4 éves volt, kezdtük a bébi pályán, majd az aljáig, Veronika rétig, ezt nagyon szeretjük, mert nem kell a csákányossal közlekedni, nem fáradunk el annyira. Eleinte én is magam elé vettel a felvonón a gyerkőcöt. Most már 8 éves, még snowboarddal is magabiztosan felvonózik.
Előzmény: (watchup 198542)
|
![]()
Örülnénk, ha a hétvégére a pálya alsó szakasza is megnyílna Veronika rétig a síbuszos felvonóval! Bízom benne, hogy elegendő természetes hó esett már!
|
![]()
A kollégám volt ma fent, Magas tax-ig, de összkerekes terepjáróval. Már délelőtt is 40 cm hó volt, lehet, hogy hétvégén még a sípálya teherautóit sem tudják használni, annyi hó van fent. Viszont hibátlan porhó, igaz nincs alapja, a vizes földre esett. Nyári gumival semmiképp ne próbáld!
Előzmény: (muppet 195415)
|
![]()
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ülőlifttel tudunk-e a kék pályához kék szintű terepen lesíelni? Köszönöm. Olyan pályákat keresek, ahol kezdő szinten tudunk síelni, nem túl drága és van ülő felvonó. Köszönöm.
|
![]()
Sziasztok! Van egy gyönyörű 163 cm-es Burton deszkám 43-as step-in kötéssel, step-in bakanccsal, az apróhirdetések között megtaláljátok. Köszönöm.
|
![]()
Esetleg még szombatra is érvényes lesz a kedvezményes ajánlat?
|
![]()
Érdeklődöm, hogy sikerült-e helyreállítani a felvonókat, lehet-e síelni húsvét hétvégén? Köszönöm.
|