Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

mayol által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (23)Időben csökkenő Időben csökkenő
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.03.20. 18:06
Sziasztok! Én az elmúlt hétvégén jártam előszőr Stuhlecken és nekem kellemes meglepetést okozott Hirschenkogelhez képest ami szerintem egyáltalán nem jó főleg a kabinos miatti állandó cucc le ill. felvétel miatt. Nos Stuhlecken nagyon jó hó aránylag normális embermennyiség széles pályák valamint az erdőben való szórakozás számomra nagyon vonzóvá tette így egy hétvégi kiruccanásra. Az hogy drága e hát nem hiszem, hogy az a kb. 3euro külöbség ami a tartomány pályáit illeti nagy durranás lenne ahoz képest amennyit utazni kell. Szóval aki szép íveket akar húzni, erdőben kicsit pályán kívűl szabályokat sérteni,ugrabugrálni és két nap alatt nem 25-ször lejönni ugyanazon az útón és nem akar sokat autózni annak én ajánlom ezt a pályát mert tényleg jó. Szerintem.
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.03.03. 16:11
Mi is a problémád a bakival?
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.03.03. 15:51
Sziasztok! Megkésve bár de törve nem, leírom hát élményeim. Kíváncsian vártam mi vár rám Gerlitzén hisz ott éltem sokáig és megkoptak kicsit az emlékek. Febr.közepén érkeztünk és a kabinos felőli hegyoldal nem sok jóval kecsegtetett. Bár láttam már a Gerlitzét decemberben is hó nélkül, szóval a sorbanállásal nem volt gond 9és 10 között. Felérve remek kemény pályák vártak minket nagyon jó porhóval. Tülekedni inkább a szlovének, csehek szoktak de ők nagyon. Az idő egész héten szikrázóan szép volt csak hideg volt a csúcson.(-12)Az új boardom remekűl hasított és végre sok esés árán elértem, hogy végig íven haladjak. Egész más érzés mint a risza! A hátsó pálya(5km)nagyon tetszett ha végigcsúszol egy lendülettel az igencsak kicombosít de jó volt az 1-es is bár a kék 2 tetejét elég cudarul kibuckásították illetve sokan megáltak pihenni a kereszteződésben úgyhogy ott figyelni kellett. Aki gyerekkel megy annak ajánlom a síovodát. Beszéltem egy hölgyel aki beadta a lúrkóját reggel és amíg ők síeltek addig foglalkoztak a gyerkőcel. Síeltek egész nap ha elfáradt délben lefektették a végén haza se akrt menni emelett egy kukkot sem beszélt a gyerek németűl. Szóval nagyon tetszett Gerlitze. Lehet jókat korizni a tavaikon bár vigyázni kell mert az elmúlt időszakban 60!! ember tünt el Karintia tavain, derült ki egy hegyimentővel folytatott beszélgetésünk alkalmával. Aki autóval van ajánlom, hogy látogason el a közeli Feldkirchenbe ott remek koripályát kreálnak minden évben a közeli tavon és esténkén még jégrevűvel is szorakoztatják a nagyérdemüt illetve ha van rá keret a helyi repülőtérről lehet 3/4órás sétarepülést tenni a magas Tauern impozáns csúcsai között. Visszakanyarodva Gerlitzére egy jó hetet sikerűlt eltölteni ott nem volt számottevő tumultus a pályákon beneveztem egy helyi versenyre 1euróért! ami jó móka volt. Kajálni én nem nagyon kajáltam az éttermekben inkább vittünk amit a kabinos végállomásánál lévő nem őrzött tárolóban helyeztünk el. Szóval aszerintem ez a hegy remek kikapcsolódást nyújt profiknak, nem profiknak, gyereknek és felnőttnek. Pár kép kedvcsinálónak annak aki még nem járt ott
Ger1-5.JPG
Ger1-7.JPG
Ger1-15.JPG
Ger2-3.JPG
Ger2-4.JPG
Ger2-8.JPG
Ger2-9.JPG
Ger2-17.JPG
Ger2-22.JPG
Ger2-25.JPG
Ger2-26.JPG
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.17. 14:36
Erről most tudtam meg valamit a saját káromon.
Megkérdeztem a fogy.felügyelőséget.
Szóval a felügyelőségtől elvették a hatósági jogot, hogy utasítsa a boltot mondjuk pénzviszafizetésre ha nem tud cserét ajánlani. Erre csak a bíroságnak van joga tehát a vásárló csak peres úton juthatna az igazához. Hát elég egyoldalú vásárlóellenes törvény az igaz.Egyébként a Dunakeszi Dechatlonban voltak garanciális és eyéb gondjaim de az ő hozzáállásuk eddig csillagos 5-ös volt számomra.
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.17. 14:29
Azt gondolom, hogy sajnos nyithatnánk egy ilyen topikot a síboltok részére is tehát, hogy melyik boltba ne tedd még véletlenül sem a lábad. Én rögtön kezdem a BAH csomópontnál található SPIN-OUT nevű üzlettel ahol csak addig jó vevő a vevő, amig ki nem fizeti a cuccott de utána ha garanciális probléma akad még nekem kell veszekednem az igazamért. Pedig egy háromnapja használt snowboard cipőnek nem illen leesnie a talp felének. Erre a válaszuk, hogy erről ők nem tehetnek. Ilyet... Szóval eléggé tele van a hócipőm az un. kicsi szakboltokkal mert az esetek töbségében inkorrektek! És pont a multikban nem csalódtam eddig hozzáállásban, pedig mindig őket szídják, hogy tönkreteszik a kicsiket. Hát úgygondolom amelyik megérdemli azt tegyék is. Közöttük van a SPIN-OUT!
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
Topik: Mariazell
2006.02.16. 11:14
Sziasztok! Márciusban mennénk Mariazellbe és érdeklődnék, hogy tud e valaki kedvező árfekvésű szállást lehetőleg közel a pályához. Van egy Jäger valami nevü szállás a központban de nem tudom a teljes nevét ha valaki tud ebben is segíteni annak nagyon örülnék
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.12. 14:43
Szia Rossi! De igen. Fehérváron vettem az X-sport nevü sportboltban ami most a belváros központjában található. Azt nem tudom árulják e még.
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.05. 16:42
Szia CroCo! Nem tudom mikor indulnátok, mi holnap fogunk és egy hét múlva ha még aktuális beszámolok a lehetőségekről
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.03. 19:26
Köszi szépen! Kíváncsian várom az infót.
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.03. 11:23
sziasztok! Én kint éltem másfél évet és bizony sokszor büntiztek meg(nem helyszínen)a papírok általában a kukába kerültek azóta sem kaptam semmit.ck.5éve volt. Úgy tudom szabálysértés ügyben nincs semmiféle adatátadási jogosultsága egyik országnak sem . Azt hiszem ezen dolgoznak nagyon eu-s honatyáink, hogy változzon. Akkor majd főhet a fejünk. Ha beszélsz németül vagy angolul és van a rádióba TP v. TF? akkor kapcsold be jól működik náluk az pályainformáció
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.03. 10:40
Sziasztok! járt valaki mostanában a Gerlitzén?
Jövő héten megyek oda és kíváncsi vagyok milyenek az állapotok a pályákon. Érdekes, hogy másfél évig éltem a szinte a Gerlitzen lábánál de sajna pont abban a korszakomban nem üztem semmi téli sportot. Úgyhogy örömmel készülödök megint oda.
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.03. 10:29
Igen, hát eléggé nem tudhatja az ember, hogy hol vásárolon. Egy multiban ahol rádsózhatják az alapjában véve nem rossz de nem a neked való cuccott vagy ún. szakkereskedésben ahol találkoztam a másik véglettel is miként rásózzák (megpróbálják)az emberre a valóban profi és neked is jó de csillagár kategóriát annélkül hogy megpróbálnának A VÁSÁRLÓNAK JÓ megoldást találni. Talán ezért is jó ez a fórum, hisz ahogy elnézem sok nagyon képzett ember kézséggel áll segítségünkre ha vásárlás előtt állunk. Érdemes itt megvitatni jó lenne ez vagy az nekem utána össze lehet vetni a boltokban elhangzottakal is és így talán valóban a need megfelelő cucc jut a birtokodba amivel élmény lesz eltölteni azt a pár havas napot ami az évből kijut nekünk. Jó csúszást!
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.01. 15:31
Az én párom teljesen "normál" lécet használ, bár ő nem puháskodik, A múltkor egy Fischer RC4 Racing volt a lábán de annk már nehezelte a súlyát. Amúgy meg tisztára idiótának tartja a gyártókat, hogy miért kell a női léceket virág meg lepke áradatba burkolni:). A cipőknél a vádlinál van különbség anatomiailag.
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.01. 15:23
A görkorisnak a nevét sajnos nem tudo elolvasni mert pont a ott van a szegélyvarraton és nem látszik rendesen, Power valami és annak a pro series-e. Tök jó. Sztrecs lukacsos boxeren vannak a protektorok. A farcsont párna+műanyag, fenék párna, medence párna+műanyag ami lejön végig az boxer aljáig oldalt. Kényelmes, észre sem venni, hogy rajtad van.
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.02.01. 13:22
Hali! A Hervisben egyszer az orrom előtt sóztak rá egy bácsira aki kezdő! volt egy Fischer RC4 SC-t. Azért az sem volt gyenge. Amúgy tényleg néha fogalmuk sincs a multis eladóknak hogy mi mire jó. Bár vannak üdítő kivételek pl. az europarkos hervisben van egy lány, ő nagyon vágja a témát ill. a pólusban a szervizes srácnak nagyon jó a hozzáállása.
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.01.31. 17:49
Úton útfélen hallom a board VS sí vitákat. Szerintem az ostoba aki ezen vitázik . Aki nem tud síelni az szidja a boardosokat aki nem tud boardozni az meg a síelőket. álltalában a bevágásokat hangoztatja mindenki amit nem értek hisz én sem várom el, hogy az előttem haladó tekergesse a nyakát és essen el, inkább én próbálok előre gondolkozni és kikerülöm vagy ne'adj úristen hát megállok hisz előttem van jobban látom én őt mint ő engem. A kezdő boardos hamarabb tud meredekebb pályán lemenni deképzetsége miatt mindig keresztbe fog menni. Ne büntessük azért mert tanulni akar. A síelők valamivel később indulnak meredekebb pályán de mire odajutnak nagyobb képzettsége van a boardosnál.Mivel nem ismerik egymás tanulási periódusait, értelmetlenül szidják egymást. Várom további hozzászólásaitokat! Vigyázzatok egymásra!
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.01.31. 17:37
Majdnem minden jobb síszemüveggyártónak (alpinának biztos) van szemüveget hordóknak ajánlott modellje. Általában a dobozaikon fel van tüntetve. Ha nagyon párásodsz, ballagj be egy búvárboltbaés ott kapható párásodásgátló sprayami teljesen jól használható
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.01.31. 15:42
Hát eléggé futurisztikus!
Ha megveszed biztos mindenki megcsodálja majd
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2006.01.31. 15:39
Én 8 rugóért vettem amit igazából görkorisoknak árultak de ha betonra jó hóra kiválló. És tényleg bevált. Jó pár zakozásnál megkímélte a hátsófelemet és kényelmes is. Szóval nem mindig a síboltban kell keresni a megfelelő eszközt.
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
20 éve tag
2004.02.15. 10:59
Szia stani! Köszi a választ csak még azt nem tudom, hogy mi is az a snowbald.
következőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.