Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Selmecbánya - Salamandra Ski Centrum topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
hunyadee
117 élménybeszámolót írt
117
15 éve tag
2010.12.29. 22:22
Szia Robi!
Ami nekünk kalandos út, az a szomszédok számára az egyik legkönnyebben elérhető pálya, ezért arra számítok, hogy minél inkább fejlesztik, annál inkább tömeg lesz 7végente. Ha megnézed az útvonaltervezőt, egy pozsonyi polgár Nyitrán keresztül szinte végig autópályán, semmi emelkedőn tud a pályához érkezni. A szlovákoknak ez lesz az egynapos favorit! Egyébként én is szinte tökéletes pályát kaptam ki Karácsony másnapján, a parkoló 3/4 volt tele, alig 2-3 magyar kocsival. Azok is jöttek hozzám kétségbeesetten, tudok-e más utat visszafelé, mert olyan rossz volt a hágón a hóhelyzet a gyér hóeséshez képest. Sorbanállás a felvonónál kb. 2 perc volt. Szóval ha valaki bevállal egy kis kerülőt, akkor Komárom-Nyitra felé nagyon jó a megközelíthetősége. Egy jó társaságért és egy Selmecen töltött éjszakáért bevállalnám, de egynaposra nem. Pestről lehet hogy könnyebb.

OFF január elejével mi a helyzet? Mi 4-én indulunk, ez már biztos.
Előzmény: (Robin 100640)
marzio
65 élménybeszámolót írt
65
19 éve tag
2010.12.29. 20:15
Szia Robin!

Ezek szerint megvolt ma a túra? :)
Előzmény: (Robin 100640)
Robin
2502 élménybeszámolót írt
2502
17 éve tag
2010.12.29. 19:57
Gyula mondtuk neked hogy a múlt hét csütörtökén milyen körülmények fogadtak itt minket ! Akkor szét síeltük magunkat. 3 napig izomlázam volt a combomban pedig már az a 14-ik napom volt a szezonban. Ez a nap sajnos ilyen volt,sok sorban állással és lisztpuhaságú hóval de egy hétköznapi napra bármikor benevezek újra veletek. Fogd fel úgy hogy ez egy fórumos találkozó volt ! Hány fórumos társadat is ismerted meg ?? :) Én személy szerint csak Csabort nem ismertem de jó volt látni például téged is amilyen egy hullámhosszon voltatok Gabócával miután megismertétek egymást ! Szerintem már ez megérte ! Mitrót külön kiemelném ! Amilyen vendéglátásban részesített minket az nem volt semmi !! Volt ott minden :pálinka,borpárlat,forralt bor,sütemény . Nagyon kitett magáért ! :) Akiben kellemesen csalódtam az poétánk, Csabor volt . Nem is csúszik öregurasan ! :) Várom a többiek véleményét is !
h i r d e t é s
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2010.12.29. 14:22
Holnap mentünk volna, ám Gyula a helyszínről küldött üzeneteivel lebeszélt róla. Pedig már nagyon síelnék. Így idén már nem csúszok. Mindenesetre várom a mai különítmény beszámolóját.
A webcam képe mindenesetre alátámasztja a híreket:
http://www.salamandra.sk/hu/webcam.html
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.