Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowbike topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
snowbiker
113 élménybeszámolót írt
113
14 éve tag
2012.12.31. 14:21
Szia Abatman!
Szépen kiszakadtak a csavarok. Én már pereceltem kb 5-6 nagyot az enyémmel, de a csavarok meg sem piccentek a léceimben.
Viszont én nem is gyári Stalmach csavarokat használok, hanem bútoralkatrész boltban kapható 6.3 mm-es bútorlapba hajtható ajtópánt csavarokat. Ezekből 8 db van egy lécben. Ahogy látom Te is belecsavarhatod ezeket, mivel annak magmérete nagyobb(gondolom) a gyári kiszakadtnál. Ha jól emlékszem, akkor 5mm-es furat kell neki. A hosszát kell pontosan belőni, hogy minél hosszabban legyen a csavar a lécben, de azért nehogy átszakadjon.
És hogy használtad tovább, miután kiszakadt?
Előzmény: (abatman 148210)
abatman
70 élménybeszámolót írt
70
18 éve tag
2012.12.29. 19:24
Sajnos szomorúan látom, hogy nincs túl nagy aktivitása a fórumnak, viszont örömmel látom az olvasók magas számát, ha csak páran vették maguknak a fáradtságot, hogy többet is olvassanak, már tettünk valamit a népszerűsítésért.
Viszont ígértem a gyerekeknek síelést, szóval kijutottunk Klippitztörl-re. A pályarendszer sok szót nem érdemel, a csákányosokat kihagyva két ülős felvonó pályáit használtuk, Hó nincs sok, kemény, jeges porhó.
Kedves Snowbiker kolléga. Az elmúlt szezonok kétemberes terhelése, vagy anyagfáradás, vagy tervezési hiba a gyártól, de hat darab rögzítőcsavar egyszerre szakadt ki a hátsó lécemből. Nem tudom azért szálltam-e el mert kiszakadtak, vagy azért szakadtak ki, mert nagyon elszálltam? De kiszakadtak. Nem szabadott volna.Megpróbálok feltenni egy képet, a kiszakadt darab látszik keresztben, és a furatok. Szerintem találd ki, és tökéletesítsd, ha még dolgozol ilyenen, lehet kevés a hat csavar, vagy talán szélesebben kellene a lécfelületet befogni, nem tudom. Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumlakónak, érdeklődőnek, szerencsés, és élményekben gazdag síszezont...
ui: majd el is felejtettem, lassan tiltanak ki az osztrák felvonókból minden olyan dolgot, ami ki és/vagy leeshet, ezáltal balesetveszélyt okozva, figyelmeztettek a pályán. DE! TERMÉSZETESEN SEMMI PROBLÉMÁM NEM VOLT A SNOWBIKE HASZNÁLATÁVAL!
Hülye franciák.....
CIMG3983.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.