Először látogattunk el Eplénybe családostul, 2 felnőtt, és 2 kisiskolás gyerek. Egy pályára lehet azt mondani, hogy rendben van, a másikon már nagyon kellett kerülgetni a sárfoltokat. Sajnos a pályán nincs kiírva, hogy hányas számú, így megmondani sem tudom, melyik volt.
Pozitívum a hétvégében: Nem voltak sokan, felvonónál egyszer sem vártunk. Liftkezelők figyeltek ránk (pozitívum két gyerekkel) A pálya még este sem volt túlzottan összedobálva, síelhető volt. Jó dolog az esti nyitvatartás, mert többnapos bérlettel az ember kiszállhat délben egy jó nagyot pihenni. Szuper még a beülős lift (lusták vagyunk húzatni magunkat).
Negatívum: 1.Elindul az ember a pályán, és fogalma sincs, milyen nehézségű, ez elég nagy problémát okozhat pl. kezdők vagy kisgyerekesek számára. 2.Szomorúan nézegeti az ember a teljes pályatérképet, amikor csak egyetlen pálya síelhető. Arra gondol, hogy ugyanannyit fizet akkor is, mint most.
Kérdésem: Miért nem mérséklik a jegyek árát ilyenkor, szerintem többen ki is mennének? A kevesebb pályával kevesebb a költség, így talán a jegyek ára is elbírná a csökkentést, sőt növekedhetnének is a bevételek sok kicsi sokra megy alapon. Ezen kívül nagyon örülnénk a családi kedvezménynek, ahogy Mátraszentistván is csinálja.
Egyébként összességében jó éreztük magunkat, csak mint mondtam, sokalltam a 35 ezer forintot a két napért/ egy pályáért.