Ha nem írod le precízen, hogy mit értesz a régebben alatt, akkor más nem tudhatja.
Fogalmam sincs, hogy hol van Bodice, de talán nem 10km-en belül, mert akkor nem kérdezted volna.
A gopass működése nem annyira szimpla, mint amennyire 1 mondatba sűrítetted, ezért próbáltam felhívni a figyelmet a részletesebb tanulmányozására!
Én meg azt furcsállom, hogy tömegek várják mástól az infót (Veled együtt), ahelyett, hogy a biztos és pontos infó érdekében áttanulmányoznátok a hivatalos publikációkat.
Nem értem, hogyan bízhattok meg, más vélt (jobb esetben valós) információiban?!
Nekem meg az esett rosszul, hogy köszönet sem járt gyors válaszomért, noha azért használható és pontos választ is adtam legalább 1 kérdésedre.
Mi emberek ilyenek vagyunk, kényelmesek, bizalmasak, elvárunk dolgokat, elfogadunk segítséget, de érzékenyek és sértődékenyek is vagyunk.
Ha valaki nem segít, azt sokkal jobban elfogadjuk, mint aki ugyan segít, de mégsem teljesen úgy, ahogyan mi azt szeretnénk.
Az mindenképpen elgondolkodtat, hogy célomat nem értem el, én is érzem, hogy hibáztam, mert úgy tűnik nem sikerült rávennem Téged, hogy részletesebben és körültekintőbben tájékozódj az interneten.