Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Chopok dél és észak topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
szilvih0106
10 élménybeszámolót írt
10
13 éve tag
2016.01.28. 13:13
A régebben az 5-6 évet jelent, amikor megépült a grand jet meg a buborékosok, nem 20 évvel ezelőtt.
Bodicében egyébként rengeteg 10 eurós szállás van, de 6,5-ért is lehet bérelni.
A GoPass-szal pedig az 5 napos bérleten tényleg csak 5 eurót lehet spórolni, tehát naponta 1-et, (170 helyett 165, jó, hogy kapni lehet), ez nagyon kevés. Mit kellene még elolvasnom?

KOrábban tök normális hangú hozzászólásokat írtál, most mi van Veled? Kicsit bántott ez a kioktató hangnem.
Előzmény: (Chopoker 186881)
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
2016.01.28. 12:37
1. Nem csak 2Eur kedvezmény van, és mivel nem szúrják ki senki szemét, így csak el kellene olvasni a hivatalos weboldalon (némelyiken már magyarul is) publikált információkat!

2. Én személy szerint nem tudok 10Eurós konyhás-apartmant, de 10km-en belül még olcsóbbat sem. Az rendben, hogy vennél ki annyiért (egyébként én is), de Te adnál is ki annyiért (mert, én nem!)?

Régen kicsit más volt, vagy inkább nagyon! Ilyen időjárásban konkrétan régen nem lehetett síelni, most lehet, mert fejlesztettek. Meg kell nézni a webkamerák képeit (igaz régen azt sem lehetett), alig van hó bizonyos részeken.

A túrasí nem változott, az most is ingyen van, igaz hó ahhoz is kell.

3."A „gyermek” Jegyre jogosultak a 6 évnél idősebb személyek a 12. életévük betöltése előtti napig. A jogosultság igazolására szükséges a gyermek egészségbiztosítási kártyájának a felmutatása. "

Ezt is leírják magyarul(én most ide másoltam Neked), csak el kéne olvasni, és akkor nem bizonytalan infód lenne, hanem biztos, ráadásul hivatalos forrásból.

Valószínűleg azt is leírják, hogy nem a kasszás kisasszony kénye-kedve dönt a pénz visszafizetéséről, amit az előző fórumozó nehezményezett.

Én meg a gyalog kipróbálás helyett azt javaslom, hogy tájékozódjon inkább mindenki, mielőtt síelni indul/indulna. Persze ha a jó, tavaszias levegőn a séta a cél, akkor megoldás lehet a gyalog próbálkozás is, mégha kicsit drágának is bizonyul.
szilvih0106
10 élménybeszámolót írt
10
13 éve tag
2016.01.28. 12:07
Sziasztok! Régebben volt olyan, hogy ha egy hétre mentél és ottani szálláson voltál, kaptál 30% kedvezményt a síbérlet árából. Szerintetek van még ilyen? Vagy csak a GOPASS 2 eurójával szúrják ki a szemünket?

Másik kérdés, hogy a déli oldalon tudtok jó szállást? sima apartman kicsi konyharésszel, max 10 km a felvonótól, 10 euró/fő körülit. Az északi részen volt egy jól bejáratott helyünk, de mióta úgyis átvisz a felvonó, mindegy, és a déli rész közelebb van...

Harmadik kérdésem, hogy a lányom most januárban töltötte a 12-t, vajon születési év szerint van a síbérlet? (Mikor anno betöltötte a 6-ot januárban, abban az évben még nem kellett neki bérlet.)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.