Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Chopok dél és észak
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel Bystrina - Nyári wellness csomag
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chopok dél és észak
2016.01.28. 12:37
1. Nem csak 2Eur kedvezmény van, és mivel nem szúrják ki senki szemét, így csak el kellene olvasni a hivatalos weboldalon (némelyiken már magyarul is) publikált információkat!

2. Én személy szerint nem tudok 10Eurós konyhás-apartmant, de 10km-en belül még olcsóbbat sem. Az rendben, hogy vennél ki annyiért (egyébként én is), de Te adnál is ki annyiért (mert, én nem!)?

Régen kicsit más volt, vagy inkább nagyon! Ilyen időjárásban konkrétan régen nem lehetett síelni, most lehet, mert fejlesztettek. Meg kell nézni a webkamerák képeit (igaz régen azt sem lehetett), alig van hó bizonyos részeken.

A túrasí nem változott, az most is ingyen van, igaz hó ahhoz is kell.

3."A „gyermek” Jegyre jogosultak a 6 évnél idősebb személyek a 12. életévük betöltése előtti napig. A jogosultság igazolására szükséges a gyermek egészségbiztosítási kártyájának a felmutatása. "

Ezt is leírják magyarul(én most ide másoltam Neked), csak el kéne olvasni, és akkor nem bizonytalan infód lenne, hanem biztos, ráadásul hivatalos forrásból.

Valószínűleg azt is leírják, hogy nem a kasszás kisasszony kénye-kedve dönt a pénz visszafizetéséről, amit az előző fórumozó nehezményezett.

Én meg a gyalog kipróbálás helyett azt javaslom, hogy tájékozódjon inkább mindenki, mielőtt síelni indul/indulna. Persze ha a jó, tavaszias levegőn a séta a cél, akkor megoldás lehet a gyalog próbálkozás is, mégha kicsit drágának is bizonyul.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.